- Tepki
- 0
- İşlemci
- i5 12450h
- Ekran Kartı
- rtx 4060
Yaklaşık bir ay önce Vatan Bilgisayardan excalibur g870 ''oyuncu'' laptopu (i5 12.nesil rtx 4060 lı) aldım. Aldıktan 2 3 gün sonra prize takılı olmadan çalışmamaya başladı ve sürekli mavi ekran veriyordu. Servise götürdüm batarya değişimi oldu ve format atmışlar. Ben şehir dışındaydım kardeşim teslim aldı benim elime birkaç gün sonra geçti. Denedim artık bataryada sorun yoktu oyunlarda denemek için steam den birkaç oyun indirdim yine mavi ekran hatası ve ekran kartı ile ilgili hatalar veriyordu. Yine servise gönderdim geldi denedim yine aynı. 3. yede gönderdim anlatttım tüm hataların fotoğrafını gösterdim tamam dediler ve lisanslı windows 11 yüklüydü isteğim üzerine win10 a çektirdim, dün teslim aldım işte format atmışlar sadece başka birşey yapmamışlar oyunlarda denendi sıkıntı yok dediler. Eve geldim bir oyun indirdim denedim 2 saat falan oynadım sıkıntı yoktu bugün steamden farklı oyunlarda indirdim laptop şardaydı oyuna girdim 15 dk olmadan oyundan attı yine mavi ekran verdi kapadım açtım farklı oyuna girdim ''ciddi hata 3D aygıtı geri yüklenemiyor'' diye bir hata verdi dondu kaldı.Birkaç saat ellemedim şarjını fulledim sonra oyuna girdim sıkıntı yoktu aşağı yukarı 50 dk sonra sarjı %20 ye düştü sarja taktım oynamaya devam ettim 20 25 dk sonra oyundan attı ekran kartı ile ilgili hata verdi. Sorun nedir sizce 3 defa servise gitti formatlayıp formatlayıp gönderdiler. Bir laptop alayım dedim pişman oldum o kadar para verdim bide. Ben bunla uğraşamam sürekli sürekli iade edicem ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz?