Soru Exvega Andromeda Pro Vs Hawk Future

NyxeniQ

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
52
İyi günler hocalarım, direkt konuya giriyorum oyuncu koltuğu almak istiyorum, sandalyemin yetersiz desteğinden ve oturma pozisyonumdan dolayı bel ve omuz ağrılarım oluyor.

Başlıktaki 2 koltuk arasında kaldım özellikle bu 2 ürünü kullananlardan bir geri dönüş alabilirsem çok iyi olur.

Amazon vb gibi sitelerde Hawk Future ile ilgili çokça yorum varken Andromeda Pro için maalesef aynısı söz konusu değil o yüzden yeterince iyi kıyaslama yapamadım. Hawk ile ilgili gayet güzel yorumlar olmasına rağmen koltuğun ve bel yastığının çok sert ve rahatsız olması ile ilgili oldukça fazla yorum da var. Aynı segment değil biliyorum ancak kız arkadaşım da öncesinde Fab serisi kullanıyordu ve o da rahat bulmadığı için koltuğunu sattı.

EXVEGA tarafında ise koltuk süngerleri kalın ve rahat visco veya benzeri bir ürün kullanıyor anladığım kadarıyla ancak sırt ve bel desteği ile ilgili yeterli yorum bulamadım dediğim gibi. Bir de eski model (kullanılmış) EXVEGA'larda (forum vb yerlerdeki fotoğraflarda) dış kumaş kaplama sanki bir yastık kılıfı gibi sünmüş gibi görünüyor bu da haliyle hem malzeme kalitesi hem de ileride sünme olursa otururken ufak kaymalar gibi rahatsız edici durumlara sebep olabilir diye düşündüm ancak yeni versiyonlarla ilgili yeterli görsel bulamadım belki de çözülmüştür. Ayrıca ayak uzatma desteğinin olması da gayet hoşuma gitti genelde masama uzatmak zorunda kalıyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri