- Tepki
- 14
Selam Dostlar,
Exvega oyuncu koltuğunu sipariş eden veya alip deneyimleyen var mi?
Exvega oyuncu koltuğunu sipariş eden veya alip deneyimleyen var mi?
Kargoda hala sorun yaşıyorsunuz anladığım? Firmayı arayıp iptal edin siparişi diyeceğim ama bu kadar kargo bekleten firma geri ödemede ne yapar bilemedim.Evet konustuk hocam
Tuhaf ya cidden. Bu markadan 3 kişiye ürün önerdim 1 kullanıcı aldı ve sorun yaşamadı, diğerini bilmiyorum. Firmanın kullanıcı deneyimi çok tuhaf cidden. Bende soğudum soğuyacağım markadan.Geri odemedede sorun yasayanlar varmis
Vallahi DC üzerinden bana yazıp teşekkür etmişti ama kim hatırlamıyorum. Bulabilirsem bakıp yazayım kullanıcıya.Hocam ürünün çok kaliteli ise firmayı bi kac hatasindan gömmek haksızlık olur
Hocam 10 gun oldu valla sipariş i iptal etmeye bile korkuyorum suanVallahi DC üzerinden bana yazıp teşekkür etmişti ama kim hatırlamıyorum. Bulabilirsem bakıp yazayım kullanıcıya.
Hangi modelini almış sordunuz mu? Markada en tepedeki modellerden Andromeda ürünü var onu mu almış?Nerde denk geldim hatırlamıyorum ama Geçen birisi exvega alıp iade etmişti. İade nedenini sorduğumda; ürün güzel ama malzeme kalitesi pek hoşuma gitmedi, uzun vadede sıkıntı çıkaracağını düşündüm o yüzden iade ettim demişti. Hawk yada Zio alıcam diyordu bilmiyorum ne yaptı. Dip Not: Msı ch120 almış
DC üzerinde 200 kişi var ama kullanıcının teşekkür mesajını bulamadım. Bazen kullanıcılar tek seferlik hesap açıp sonra hesabı siliyorlar onlardan biri olabilir.Hocam 10 gun oldu valla sipariş i iptal etmeye bile korkuyorum suan
Tanımıyorum hocam da, facede bir grupta denk gelmiştik. Rgb model almış ama hangisi bilmiyorum Nova veya Lunar modellerinden biri sanırım.Hangi modelini almış sordunuz mu? Markada en tepedeki modellerden Andromeda ürünü var onu mu almış?
hocam bende hawk almayı düşünüyorumda sizce deri mi yoksa kumaş mı daha iyi olur terletme açısından da hangisi daha iyiVallahi DC üzerinden bana yazıp teşekkür etmişti ama kim hatırlamıyorum. Bulabilirsem bakıp yazayım kullanıcıya.
Bence kumaş daha rahat ama temizliği daha zor olur ve kirlenmesi daha hızlı olur, bilginiz olsun.hocam bende hawk almayı düşünüyorumda sizce deri mi yoksa kumaş mı daha iyi olur terletme açısından da hangisi daha iyi
kumaş olsun 3 kuruş ucuz olsunBence kumaş daha rahat ama temizliği daha zor olur ve kirlenmesi daha hızlı olur, bilginiz olsun.