Sence iki bin lira fp mi kanka ya da 100 lirafp den kastın ne mesela klavye ıcın 2bın tl lık klasmanda bır fp mı arıyorsun ? yoksa 100 tl lık klasmanda b-mı fp arıyorusn
Bütçe söyle o zaman? Bana göre 10k f/pSence iki bin lira fp mi kanka ya da 100 lira
Lan saçma sapan konuşuyon f/p demek fiyatını hak etmesi demekKeşke şu foruma giriş yaparken yaş kısıtlaması olsaydı da ergen tripleriyle uğraşmasaydık.
Bütçe belirtmeden f/p klavye tavsiyesi istiyorsunuz. Ne bekliyorsunuz? İnsanlar yardımcı olmak için şu konuya giriyor, üsluba bak ya.Keşke şu foruma giriş yaparken yaş kısıtlaması olsaydı da ergen tripleriyle uğraşmasaydık.
Kime göre hangi bütçeye göre fp?Herkese merhaba, Yeni topladığım sistem klavye alacağım. Fiyat performans ürünü diyebileceğiniz klavye önerisi yapar mısınız ?
Birde ergen tripleri diyor cidden şaka gibi seçip gönderiyolar herhaldeBütçe belirtmeden f/p klavye tavsiyesi istiyorsunuz. Ne bekliyorsunuz? İnsanlar yardımcı olmak için şu konuya giriyor, üsluba bak ya.
Knk ergen ile alakası ne ? Adamlar çok normal soru sormuş?Keşke şu foruma giriş yaparken yaş kısıtlaması olsaydı da ergen tripleriyle uğraşmasaydık.
Diyorum ya seçip gönderiyolarKnk ergen ile alakası ne ? Adamlar çok normal soru sormuş?
bak kardesım daha fiyat performansın ne oldugunu anlayamayacak kadar bilgisizsin . burada benim hayatımı ve yaşımı sorgulamak sana düşmez. 23 yaşındayım ergenmiyim çocukmuyum sence?Sence iki bin lira fp mi kanka ya da 100 lira