- Tepki
- 117
Bütçe 400-600 civarı işlemci 5600g kasa linki veriyorum ona göre soğutucu önerirseniz mutlu olurum. https://ty.gl/96vspgyhay
Bütçe 400-600 civarı işlemci 5600g kasa linki veriyorum ona göre soğutucu önerirseniz mutlu olurum. https://ty.gl/96vspgyhay
n11'den Gametech Freezer HD 3.0 AMD/Intel Gaming Rainbow Kule Tipi İşlemci Fanı 160W TDP seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!Bütçe 400-600 civarı işlemci 5600g kasa linki veriyorum ona göre soğutucu önerirseniz mutlu olurum. https://ty.gl/96vspgyhay
Çok ses çıkarıyor mun11'den Gametech Freezer HD 3.0 AMD/Intel Gaming Rainbow Kule Tipi İşlemci Fanı 160W TDP seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
3fanli 9*9 6bakir borulu. Kendim kullanıyorum harika soğutması var 160w![]()
Gametech Freezer HD 3.0 AMD/Intel Gaming Rainbow Kule Tipi İşlemci Fanı 160W TDP Fiyatları ve Özellikleri
Gametech Freezer HD 3.0 AMD/Intel Gaming Rainbow Kule Tipi İşlemci Fanı 160W TDP en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.paylaskazan.n11.com
Ryzen 5600Bu fiyata daha iyisi yok Besleyebildiği işlemci TDP si 180W![]()
ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu (Random Spectrum Lighting) Fiyat
ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu (Random Spectrum Lighting) uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
Hangi işlemciye sahipsiniz.n11'den Gametech Freezer HD 3.0 AMD/Intel Gaming Rainbow Kule Tipi İşlemci Fanı 160W TDP seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
3fanli 9*9 6bakir borulu. Kendim kullanıyorum harika soğutması var 160w![]()
Gametech Freezer HD 3.0 AMD/Intel Gaming Rainbow Kule Tipi İşlemci Fanı 160W TDP Fiyatları ve Özellikleri
Gametech Freezer HD 3.0 AMD/Intel Gaming Rainbow Kule Tipi İşlemci Fanı 160W TDP en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.paylaskazan.n11.com
Kasaya uyumlu sıkıntı olmazRyzen 5600
ASUS PRIME B450M-K II anakart
XPG VALOR AIR mid tower kasa
Soğutucu uyar mı hocam sıkıntı yaşarmıyım
Orta dereceli. Performans şöyle. Ryzen 5 4500 var bende boşta 28-32 derece valo r6 gibi oyunlar da 40-45 tam yük altında Max 50Çok ses çıkarıyor mu
5600g ile max 60 ı geçermi leOrta dereceli. Performans şöyle. Ryzen 5 4500 var bende boşta 28-32 derece valo r6 gibi oyunlar da 40-45 tam yük altında Max 50
Bence geçmez de denemek lazım işte. Baya sağlam soğutuyor hocam. Macun da güzel sürdün mu kaliteli bir macun fena soğutur5600g ile max 60 ı geçermi le
Macun tavsiyesi verirmisinBence geçmez de denemek lazım işte. Baya sağlam soğutuyor hocam. Macun da güzel sürdün mu kaliteli bir macun fena soğutur
Bunu alana kadar yukarıda attığım ID-COOLING'i al içinden kendi macunu da çıkıyor yeterli gelir. Gametech de 3 fan olması seni yanıltmasın parça kalitesi olarak ID-COOLING'in yanından geçemez ki zaten gametechin diğer sitedeki yorumları vs. pek iç açıcı değilMacun tavsiyesi verirmisin
Macun tavsiyesi verirmisin
Neden. Tek fanlı olduğu için mi böyle düşünüyorsunid cooling soğutmaz gibi duruyor ama
Sence noctua alınormı peki 750 TL yeBu fiyata daha iyisi yok Besleyebildiği işlemci TDP si 180W![]()
ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu (Random Spectrum Lighting) Fiyat
ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu (Random Spectrum Lighting) uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
O siteye çok güvenemedim trenyol Amazon Hepsiburada n11 falan olsa alırımdaNeden. Tek fanlı olduğu için mi böyle düşünüyorsun
Bunu diyorsan kargo dahil 940TL fiyatı var ve kesinlikle alınır. Soğutma olarak dünyanın en iyi markasından biridir.Sence noctua alınormı peki 750 TL ye
O siteye çok güvenemedim trenyol Amazon Hepsiburada n11 falan olsa alırımda
yeni attığınız noctua benim sisteme uyarmı peki hocamKasaya uyumlu sıkıntı olmaz
Uyumlu hocamyeni attığınız noctua benim sisteme uyarmı peki hocam
evet hocam çok tırt duruyolarNeden. Tek fanlı olduğu için mi böyle düşünüyorsun