F/P Mekanik Klavye Önerisi

madfury

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar uzun zamandır bakıyorum mekanik klavyelere fakat işte bu diyip alabileceğim f/p bir mekanik klavye bulamadım. Haliyle dolarında hareketliliğinden fiyatlar çok oynuyor.400 Liraya kadar aldıktan sonra pişman olmayacağım mekanik klavye önerisi yapabilir misiniz?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: F/P Mekanik Klavye Önerisi

Herhangi bir mekanik anahtar tercihiniz var mı yoksa her anahtar uyar mı size? Genelde bu fiyat bandına "Mavi" anahtarlar mevcut piyasada ondan soruyorum bunu.

cafcafL1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: F/P Mekanik Klavye Önerisi

ugur.gozaydin' Alıntı:
Herhangi bir mekanik anahtar tercihiniz var mı yoksa her anahtar uyar mı size? Genelde bu fiyat bandına "Mavi" anahtarlar mevcut piyasada ondan soruyorum bunu.

bende birşey danışacaktım sanırım g613 te mavi anahtarlı fiyatı çok yüksek ama mavi anahtar kötümü sizce ve g613 klavyenin bu kadar pahalı olma sebebi sadece lightspeed özelliği midir?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
cafcafL1' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:

bende birşey danışacaktım sanırım g613 te mavi anahtarlı fiyatı çok yüksek ama mavi anahtar kötümü sizce ve g613 klavyenin bu kadar pahalı olma sebebi sadece lightspeed özelliği midir?
Sorunuza tek seferlik yanıt veriyorum. Başkasının konusu üzerinden soru sormanız forum kurallarımız gereği yasaktır.

Mavi anahtar kötü değil sadece biraz fazla sesli bir anahtar türü olduğundan herkes tarafından tercih edilmiyor.

G613 klavyesinin pahalı olmasının en büyük sebebi kablosuz olması. Klavyenin tuş tasarımı markanın kendisine ait ROMER-G DOKUNMATİK olarak isimlendirilen anahtarıdır. Anahtar özellikleri https://www.logitechg.com/tr-tr/innovation/mechanical-switches.html bu sayfada mevcut.

cafcafL1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
cafcafL1' Alıntı:
Sorunuza tek seferlik yanıt veriyorum. Başkasının konusu üzerinden soru sormanız forum kurallarımız gereği yasaktır.

Mavi anahtar kötü değil sadece biraz fazla sesli bir anahtar türü olduğundan herkes tarafından tercih edilmiyor.

G613 klavyesinin pahalı olmasının en büyük sebebi kablosuz olması. Klavyenin tuş tasarımı markanın kendisine ait ROMER-G DOKUNMATİK olarak isimlendirilen anahtarıdır. Anahtar özellikleri https://www.logitechg.com/tr-tr/innovation/mechanical-switches.html bu sayfada mevcut.
Cevap verdiğiniz için öncelikle çok teşekkür ederim.Forum kurallarına hakim değildim kusuruma bakmayın daha yeni kayıt oldum bu sebepten biraz dikkatsiz davranmış olabilirim kusuruma bakmayın.Tekrar teşekkürler.

KS

madfury

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: F/P Mekanik Klavye Önerisi

ugur.gozaydin' Alıntı:

O önemli değil benim için red veya blue olabilir

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
madfury' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:

O önemli değil benim için red veya blue olabilir
Piyasaya bakıp önerinizi yapacağım.

James Donkey 619S Sarı Aydınlatmalı Black/Red Switch İng Q USB Gaming 104 Tuş Mekanik Klavye - 369 TL - Bu ürünü önerebilirim. Sağlam ve F/P oranı yüksek bir üründür.

KS

madfury

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Dişi sıkıp gamepower saber alacak gibiyim...

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

James Donkey ürüne göre bence mantıklı bir karar değil. 500 TL ortalamasına bandına benim görüşüme göre değmez. İndirimleri kollayın. İncehesap 'dan cuma günü bir ürünü alabilirsiniz bence.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri