Tabii ki de farkı var. 240mm alırsanız hem paranıza yazık edersiniz hem daha sesli çalışır soğutucu.Üst tarafa 240 mm sıvı alsam çünkü havaya güvenemiyorum stock fan ile normal bir hava soğutucunun bir farkı varmı
Tabii ki de farkı var. 240mm alırsanız hem paranıza yazık edersiniz hem daha sesli çalışır soğutucu.Üst tarafa 240 mm sıvı alsam çünkü havaya güvenemiyorum stock fan ile normal bir hava soğutucunun bir farkı varmı
Cok farki varÜst tarafa 240 mm sıvı alsam çünkü havaya güvenemiyorum stock fan ile normal bir hava soğutucunun bir farkı varmı
Sırf bu işlemciyle devam edeceksiniz Kule tipi soğutucular hayli hayli iş görür.R5 7500F
Ben de senin gibi düşünüyordum @egecabbar ın önerdiği Thermalright Peerless Assassin 120 SE modelli kule tipi soğutucuyu aldım.Üst tarafa 240 mm sıvı alsam çünkü havaya güvenemiyorum stock fan ile normal bir hava soğutucunun bir farkı varmı
rgbsiz bir hava sogutucu önerisi atabilirmiyim pekiBen de senin gibi düşünüyordum @egecabbar ın önerdiği Thermalright Peerless Assassin 120 SE modelli kule tipi soğutucuyu aldım.
13400f işlemcim max yük altında 50 dereceyi geçmiyor. Stok fan varken yük altında 75-80 derecelere çıkıyordu.
Attığımın rgbsiz stoğu bitmiş. Alıp rgbyi kapatabilirsin.rgbsiz bir hava sogutucu önerisi atabilirmiyim peki
aşırı yük bindirsem işlemciye en fazla hava ile kac gorurum