- Tepki
- 170
hocam ben mouse dedım ve dedıgım mouselar 600 tlCorsair Virtuoso bakabilirsiniz o fiyat bandinda, ya da g733 konfor acisindan cok guzel
hocam ben mouse dedım ve dedıgım mouselar 600 tlCorsair Virtuoso bakabilirsiniz o fiyat bandinda, ya da g733 konfor acisindan cok guzel
Daha karar veremediğim için sipariş etmedim hocamÜrünü ne zaman alacaksınız hocam bilmiyorum fakat HyperX CloudCore siparişi verdim 2gün önce kadar muhtemelen yakında elimde olur. O vakte kadar sipariş geçmemiş olursanız siz ile özelden iletişim kurup ürün özelinde tecrübeyi paylaşırım.
Tamamdır hocam işte olurda salı veya çarşamba gününe kadar sipariş geçmemiş olursanız HyperX cloudcore wire. hakkındaki fikirlerimi size özelden ileteceğim. (ürün elime pazartesi ulaşacak muhtemelen)Daha karar veremediğim için sipariş etmedim hocam
Fiyat performansı geride bıraktım hocam çünkü yok Artics Nova 7 veya HyperX Cloud II düşünüyorumG pro x rahat değil bilginiz olsun. Blackshark bakın derim
İkiside değmez ama siz bilirsiniz.Fiyat performansı geride bıraktım hocam çünkü yok Artics Nova 7 veya HyperX Cloud II düşünüyorum
Hocam bu Blackshark V2 de benim istediklerimi karşılamıyor Kraken kullanmış birisi olarak söylüyorum Razer kulaklık konusunda iyi değil.İkiside değmez ama siz bilirsiniz.
Krakenin hangi kulaklığı? Her kulaklığı aynı değil. Barracuda x2021 kötüyken barracuda x2022 gayet iyi meselaHocam bu Blackshark V2 de benim istediklerimi karşılamıyor Kraken kullanmış birisi olarak söylüyorum Razer kulaklık konusunda iyi değil.
Tamam hocam teşekkürler herkese yorumları ve vakit ayırdıkları için.Krakenin hangi kulaklığı? Her kulaklığı aynı değil. Barracuda x2021 kötüyken barracuda x2022 gayet iyi mesela
Sizin tercihiniz ama en azından gidip steelseries almayın