hesapta sıkıntı var hesap değiştiriyorum giriyorDefender'da aşağıdaki seçenek aktif mi?
Faceit ve bu sorun hakkında başka bir şey bilmiyorum. Genelde oyunların Belgeler klasöründe bir config dosyası olur. Her kullanıcının, hesabın kendine ait bir config dosyası olabilir. Eğer bu dosya Memory Integrity gibi bir satır içeriyorsa, arkadaşında bu satırın karşında yazan değer 1,True,Yes gibi bir değer yazıyorsa, sende 0,False,No gibi bir değer yazıyorsa buna sebep olabilir. Bunu değiştirmeyi deneyebilirsin. Başka aklıma gelen bir şey yok, Yabancı kaynaklara göz atabilirsin.hesapta sıkıntı var hesap değiştiriyorum giriyor
yardımın için teşekkürlerFaceit ve bu sorun hakkında başka bir şey bilmiyorum. Genelde oyunların Belgeler klasöründe bir config dosyası olur. Her kullanıcının, hesabın kendine ait bir config dosyası olabilir. Eğer bu dosya Memory Integrity gibi bir satır içeriyorsa, arkadaşında bu satırın karşında yazan değer 1,True,Yes gibi bir değer yazıyorsa, sende 0,False,No gibi bir değer yazıyorsa buna sebep olabilir. Bunu değiştirmeyi deneyebilirsin. Başka aklıma gelen bir şey yok, Yabancı kaynaklara göz atabilirsin.
bu arada bende öyle bi ayar kısmı yok win10'da da yoktu şimdi win11'e geçtim hala yokDefender'da aşağıdaki seçenek aktif mi?
Bende Windows 11'de Cihaz Güvenliği sekmesinde mevcut ve açık konumda. İşlemci ile ilgili bir ayar olduğundan BIOS'taki TPM ayarının açılmasıyla aktif olabileceğini düşünüyorum. Ayrıca Secure Boot, Virtualisation'ın açık olduğunu ve BIOS modunun UEFI olmasına dikkat edin. Elinizdeki cihazın özelliklerini bilmiyorum.bu arada bende öyle bi ayar kısmı yok win10'da da yoktu şimdi win11'e geçtim hala yok
sorunu farklı bir forumda bir arkadaşla çözdük yardımın için teşekkür ederimBende Windows 11'de Cihaz Güvenliği sekmesinde mevcut ve açık konumda. İşlemci ile ilgili bir ayar olduğundan BIOS'taki TPM ayarının açılmasıyla aktif olabileceğini düşünüyorum. Ayrıca Secure Boot, Virtualisation'ın açık olduğunu ve BIOS modunun UEFI olmasına dikkat edin. Elinizdeki cihazın özelliklerini bilmiyorum.
Ne demek.sorunu farklı bir forumda bir arkadaşla çözdük yardımın için teşekkür ederim
hocam merhaba aynı sorunu şuan ben alıyorum nasıl hallettiniz acabasorunu farklı bir forumda bir arkadaşla çözdük yardımın için teşekkür ederim
farklı bir forumdan bir arkadaş yardımcı olmuştuhocam merhaba aynı sorunu şuan ben alıyorum nasıl hallettiniz acaba
hocam sorunun sebebini öğrenebildiniz mi? veya çözüldü müEkli dosyayı görüntüle 37777
bu hatayı alıyorum ama arkadaşımın hesabına girdiğimde böyle bir hata ile karşılaşmıyorum