calısma gücü iyi mi fiyatına değer mi ? ilerde yüksek maliyetli beyaz sistem dizmeyi düşünüyorumLian Li Uni fan Sl-İnfinity
fan teknoloji iyi şekli iyi alınır bence +Lian Li olmasıcalısma gücü iyi mi fiyatına değer mi ? ilerde yüksek maliyetli beyaz sistem dizmeyi düşünüyorum
bide galiba 7 tane kullanılmıs o kasada ama 3 lü 3 lü satılıyor ?
ve attığım fotoda da mı sıvı soğutmayano fan mı takılmışfan teknoloji iyi şekli iyi alınır bence +Lian Li olması
egzoz olan kısım normal fan. üstteki paneldeki ise Sıvı soğutucu sıvı soğutucu da buve attığım fotoda da mı sıvı soğutmayano fan mı takılmış
kasa ile ilgili bilgin var mı ?egzoz olan kısım normal fan. üstteki paneldeki ise Sıvı soğutucu sıvı soğutucu da bu
![]()
Lian Li Galahad AIO UNI Fan SL Edition 360mm Siyah RGB İşlemci Sıvı Soğutucu (G89.GA360SLB.01) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
kasa tam görünmüyor fotoda ama lian li dynamic evoya benziyorkasa ile ilgili bilgin var mı ?
kasa tam görünmüyor fotoda ama lian li dynamic evoya benziyor
evet kasa lian li dynamic evo evet hocam sıvı soğutmayı karıştırmışım özür dilerim sıvı soğutucu ls720
ben soğutmayı deepcool ls720 diye düşündüm logosundan
soğutmanın normal fanı mı yoksa lian linin fanı mı oevet kasa lian li dynamic evo evet hocam sıvı soğutmayı karıştırmışım özür dilerim sıvı soğutucu ls720Ama kasa lian li dynamic evo
lian linin fanı sanırım ls720 fanları böyle değil çünkü fanın üst kısmında rgb yok ls720 desoğutmanın normal fanı mı yoksa lian linin fanı mı o