arkadaşlar merhaba msi mag forge 100r kasa aldım ama içinden fan coklayici çıkmadığı için fan coklayici alıcam yanliz yaptım ben bi kablo yandı askala sistemim yanacakti yani yanmiçak güzel bi fan coklayici önerir misiniz
bazen tam güç sağlayamıyor hublar eğer fan sayısı fazla ise bazı fanlar dönemeyebiliyor arkadaşım da aynı sorunu yaşadıDandik Y kablolardan kullanmayın.
Adam gibi bir hub alın.
![]()
ID-COOLING HA-02 8 Port Fan Çoklayıcı PWM ARGB Fan Kontrolcü Fiyat
ID-COOLING HA-02 8 Port Fan Çoklayıcı PWM ARGB Fan Kontrolcü uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
Arctic Fan Hub 10 Portlu PWM SATA Güç Destekli (ACFAN00175A) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Arctic Fan Hub 10 Portlu PWM SATA Güç Destekli (ACFAN00175A) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
hocam 3 tane fan bağlançak zaten bu kadar fazla gibiDandik Y kablolardan kullanmayın.
Adam gibi bir hub alın.
![]()
ID-COOLING HA-02 8 Port Fan Çoklayıcı PWM ARGB Fan Kontrolcü Fiyat
ID-COOLING HA-02 8 Port Fan Çoklayıcı PWM ARGB Fan Kontrolcü uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
Arctic Fan Hub 10 Portlu PWM SATA Güç Destekli (ACFAN00175A) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Arctic Fan Hub 10 Portlu PWM SATA Güç Destekli (ACFAN00175A) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Arctic kullanıyorum 7 fan bağlı. Alınacak Hub'ın kalitesine bağlı dediğiniz.bazen tam güç sağlayamıyor hublar eğer fan sayısı fazla ise bazı fanlar dönemeyebiliyor arkadaşım da aynı sorunu yaşadı