CARNAGE-3060Ti RTX 3060 Ti Gaming Bilgisayar
CARNAGE-3060Ti oyuncu bilgisayarı GeForce RTX 3060 Ti Ventus 2X ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5600 MPK ile güçlendirilmiştir.
fanlar molex ile psu bağlı ise sökün ışıklar sönücektirPc bu gece fan ışıkları rahatsı ediyıor nasıl kapatacağım![]()
CARNAGE-3060Ti RTX 3060 Ti Gaming Bilgisayar
CARNAGE-3060Ti oyuncu bilgisayarı GeForce RTX 3060 Ti Ventus 2X ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5600 MPK ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Hocam ben sana foto atim eve gidinceAnakarta bağlı ise, anakartın RGB yazılımı ile. Kasa kontrolcüsüne bağlı ise kontrolcü üzerinden.
Foto atim hocam eve gidincefanlar molex ile psu bağlı ise sökün ışıklar sönücektir
veya direk fotoğrafını atın
Bazı kasalarda rgb leri kontrol eden tuşa basılı tutmak gerekiyor.
Tuşa basınca tam oalrak ne oluyor onu anlamadım o tuşun bi işlevi yok mu?Ekli dosyayı görüntüle 21203hocam kasa böyle led tuşu var basınca olmuyor açma tuşu gibi deil basınca geri gelmiyo basıncaöyle kalıyor bir daha basınca geri geliyor basılı tutmak mı gerekli
Düğme gibi basınca geri gelmiyo giriyo bir daha basınca geliyoTuşa basınca tam oalrak ne oluyor onu anlamadım o tuşun bi işlevi yok mu?
peki bu tuşun amacı ne? Işıklarla alakalı değil mi?Düğme gibi basınca geri gelmiyo giriyo bir daha basınca geliyo
Led yazıyor üstünde ama hiç bir işlevi yokpeki bu tuşun amacı ne? Işıklarla alakalı değil mi?
Nasıl yapcaz hocam bunudirek molexten bağlamışlar fanları ondan muhtemelen.