yanındaki mesh tarafa kağıt yada elini koy dışarıdan hava alıyorsa doğrudur en kolay test yöntemi bide fanların önüne elini ayrı ayrı koy ters olsa zaten hiç hava çekmez tam tersi eline üflerArkadaşlar hepsinden eminim ama kasanın yanında bulunan fanların birinin ters birinin rüz takılacağından emin değilim takma biçimi doğru mu
hocam baktım şimdi biri üflüyor diğeri çekiyor onun dışında diğerleride çekiyor kağıdıyanındaki mesh tarafa kağıt yada elini koy dışarıdan hava alıyorsa doğrudur en kolay test yöntemi bide fanların önüne elini ayrı ayrı koy ters olsa zaten hiç hava çekmez tam tersi eline üfler
Şuanda egzoz fanının yanlış olduğunu fark ettim onu değiştireceğim ama yan tarafı hava girişi olarak mı yoksa hava çıkışı olarak mı kullanacağım en iyi konfigürasyon nedir?Arkadaşlar hepsinden eminim ama kasanın yanında bulunan fanların birinin ters birinin rüz takılacağından emin değilim takma biçimi doğru mu
Hava çıkışı olarak daha iyi olur. Sıcak havayı kasanın dışına atmış olursunuz.Şuanda egzoz fanının yanlış olduğunu fark ettim onu değiştireceğim ama yan tarafı hava girişi olarak mı yoksa hava çıkışı olarak mı kullanacağım en iyi konfigürasyon nedir?
Aldığı havayı direkt olarak dışarı atmaz mı ki o zaman parçalara gelmedenHava çıkışı olarak daha iyi olur. Sıcak havayı kasanın dışına atmış olursunuz.
Dediğinizden sonra tekrar baktım emin olamadım. Tecrübeli bir arkadaş tecrübelerini paylaşabilir. Olmazsa siz de fan yönlerini deneyerek stres testine sokabilirsiniz.Aldığı havayı direkt olarak dışarı atmaz mı ki o zaman parçalara gelmeden
Vatan gibi bir yere götürsem orada bu testleri yapıp fan yönlerine karar verirler miDediğinizden sonra tekrar baktım emin olamadım. Tecrübeli bir arkadaş tecrübelerini paylaşabilir. Olmazsa siz de fan yönlerini deneyerek stres testine sokabilirsiniz.
Muhtemelen yapmazlar, siz kolaylıkla yapabilirsiniz.Vatan gibi bir yere götürsem orada bu testleri yapıp fan yönlerine karar verirler mi