Fan konumları doğru mu

coban

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33
Arkadaşlar hepsinden eminim ama kasanın yanında bulunan fanların birinin ters birinin rüz takılacağından emin değilim takma biçimi doğru mu

Ekli dosyalar

• FBB93378-DD70-44E6-A490-9CADAEB1AA51.jpeg
    FBB93378-DD70-44E6-A490-9CADAEB1AA51.jpeg
    2.6 MB · Görüntüleme: 20

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
Arkadaşlar hepsinden eminim ama kasanın yanında bulunan fanların birinin ters birinin rüz takılacağından emin değilim takma biçimi doğru mu
yanındaki mesh tarafa kağıt yada elini koy dışarıdan hava alıyorsa doğrudur en kolay test yöntemi bide fanların önüne elini ayrı ayrı koy ters olsa zaten hiç hava çekmez tam tersi eline üfler

KS

coban

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33
yanındaki mesh tarafa kağıt yada elini koy dışarıdan hava alıyorsa doğrudur en kolay test yöntemi bide fanların önüne elini ayrı ayrı koy ters olsa zaten hiç hava çekmez tam tersi eline üfler
hocam baktım şimdi biri üflüyor diğeri çekiyor onun dışında diğerleride çekiyor kağıdı

KS

coban

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33
Şuanda egzoz fanının yanlış olduğunu fark ettim onu değiştireceğim ama yan tarafı hava girişi olarak mı yoksa hava çıkışı olarak mı kullanacağım en iyi konfigürasyon nedir?

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Şuanda egzoz fanının yanlış olduğunu fark ettim onu değiştireceğim ama yan tarafı hava girişi olarak mı yoksa hava çıkışı olarak mı kullanacağım en iyi konfigürasyon nedir?
Hava çıkışı olarak daha iyi olur. Sıcak havayı kasanın dışına atmış olursunuz.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Aldığı havayı direkt olarak dışarı atmaz mı ki o zaman parçalara gelmeden
Dediğinizden sonra tekrar baktım emin olamadım. Tecrübeli bir arkadaş tecrübelerini paylaşabilir. Olmazsa siz de fan yönlerini deneyerek stres testine sokabilirsiniz.

KS

coban

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33
Dediğinizden sonra tekrar baktım emin olamadım. Tecrübeli bir arkadaş tecrübelerini paylaşabilir. Olmazsa siz de fan yönlerini deneyerek stres testine sokabilirsiniz.
Vatan gibi bir yere götürsem orada bu testleri yapıp fan yönlerine karar verirler mi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri