Fan Önerisi Bugün Almalıyım Yardım

Alişan Erkan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hayırlı günler dilerim kendim sistem toparladım ve birkaç sorunsaldan çıkamıyorum.
 - KASA -aldım. Göründünüğü gibi ön panelde 3x120, egzoz da ise 1x120 mm bulunmakta. OC falan uğraşmayacağım ama sistem de çok ısınsın istemiyorum ferah takılsın istiyorum.

1 - Tepeye 2 egzoz eklemeli miyim? Eklersem 120 mi 140 mı olmalı. İki boyutta destekliyor. (Link atarsanız sevinirim) ÖNEMLİ

2- Işlemcim Ryzen 3600 ve OC falan uğraşmayacağım dediğim gibi. Stock soğutucu kötü olduğu söyleniyor ancak çok kulak asmadım. Sizce herhangi bir işlemci soğutucu alınır mı? (Link atarsanız sevinirim.)

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Hocam işinizi stok soğutucu görecektir. Kasanında soğutması bence gayet yeterli .Ben olsam ek fan eklemek için acele etmezdim :)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Kasa soğutması yeterli ekstra fan masrafı yapmayın. Ekran kartı sıcaklığı bu kasa ile düşük olacaktır. İşlemci stok soğutucusu yeter ama bir kule tipi hava soğutma kadar başarılı değil tabi. Eğer işlemciyi daha serin çalıştırmak istiyorsanız bize kule tipi hava soğutma için bütçenizi ve anakart modelinizi yazın yardımcı olalım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri