Toz öyle elektronik cızırtı sesi çıkartmaz ama kullanıcı o tarz bir ses ile sürtünme sesini karıştırmış olabilir orası ayrı. Kontrol etmekte fayda var.Kasa Önündeki Fanlar İse Kardeşim, Fanlar Tozlanmış , Kiralanmış Olabilir En Son Ne Zaman Temizledin Kardeşim
Yok Hocam Belki Temizlemistir Fanlarin Vidalerini Çok Sıkmışsa Eğer Buda Cızırtı Yapıyor Fan Pervanesi Belki Kasaya ÇarpıyordurToz öyle elektronik cızırtı sesi çıkartmaz ama kullanıcı o tarz bir ses ile sürtünme sesini karıştırmış olabilir orası ayrı. Kontrol etmekte fayda var.
İşte o cızırtı değil de daha çok sürtünme sesi oluyor. Belki sesleri karıştırmıştır kullanıcı, bakınca geri dönüş yapar zaten.Yok Hocam Belki Temizlemistir Fanlarin Vidalerini Çok Sıkmışsa Eğer Buda Cızırtı Yapıyor Fan Pervanesi Belki Kasaya Çarpıyordur
Valla kasanın içi çok tozluydu baya anakartı, ekran kartını vs. Temizledim ama on fanlarda baya toz var temizleyemedim kayanklımıdir?Kasa Önündeki Fanlar İse Kardeşim, Fanlar Tozlanmış , Kiralanmış Olabilir En Son Ne Zaman Temizledin Kardeşim
Daha önce hiç sokmedim vidaları falan. Zaten sökmesi zor gibi görünüyor.İşte o cızırtı değil de daha çok sürtünme sesi oluyor. Belki sesleri karıştırmıştır kullanıcı, bakınca geri dönüş yapar zaten.
Valla kasanın içi çok tozluydu baya anakartı, ekran kartını vs. Temizledim ama on fanlarda baya toz var temizleyemedim kayanklımıdir?
Daha önce hiç sokmedim vidaları falan. Zaten sökmesi zor gibi görünüyor.
Lakin ön 3 fandan en alttaki ses gelen fana yani pervaneye az kuvvet uyguladığımda pervane ileri geri hareketi yapıyor. Gerçi tüm fanlarda oluyor.