- Tepki
- 242
yanlış bu kasaya soğuk hava akışı nerden sağlanıyor ?Arkadaşlar merhaba sistemim iki üç aylık aldıgımdan beri ayar vs yapadım sadece geçen gün işlemdim valorantta 85 derecelere çıkıyordu bir arkadaş sayesinde voltaj ayarı ve 4.4 ghz çıkardık 67 derceye kadar düşürdük kuletipi sogutucuda spariş verdim ( KAFAMA TAKILAN KASA İÇİNDE 6 ADET FAN VAR STOK YÖNLERİ DOGRUMU DEGİLMİ EMİN OLAMADIM SİZLERE SORMAK DANIŞMAK İSTİYORUM ön yan ful cam aşagıda ızgara var üstte ve yan fanların oldugu kısım. Benim bildigim aşagıdan çekip yukarıdan ve yandan boşltıyor havayı
/ Ekran kartı Sıcaklıgım Nasıl Bir Ayara gerek varmı
sizin 360mm sıvı soğutma alıp 6 tane fanın içeriye üflemesi lazımyanlış bu kasaya soğuk hava akışı nerden sağlanıyor ?
ancak öle doğru hava akımı olur ısınnan hava yükselir mantığıylayanlış bu kasaya soğuk hava akışı nerden sağlanıyor ?
sizin 360mm sıvı soğutma alıp 6 tane fanın içeriye üflemesi lazım
4.4 ghzden düşüktemi çalışıyoduu yüksektemi ?Arkadaşlar merhaba sistemim iki üç aylık aldıgımdan beri ayar vs yapadım sadece geçen gün işlemdim valorantta 85 derecelere çıkıyordu bir arkadaş sayesinde voltaj ayarı ve 4.4 ghz çıkardık 67 derceye kadar düşürdük kuletipi sogutucuda spariş verdim ( KAFAMA TAKILAN KASA İÇİNDE 6 ADET FAN VAR STOK YÖNLERİ DOGRUMU DEGİLMİ EMİN OLAMADIM SİZLERE SORMAK DANIŞMAK İSTİYORUM ön yan ful cam aşagıda ızgara var üstte ve yan fanların oldugu kısım. Benim bildigim aşagıdan çekip yukarıdan ve yandan boşltıyor havayı
/ Ekran kartı Sıcaklıgım Nasıl Bir Ayara gerek varmı
okadar para veriyorsunuz işlemciye onu tam performansında kullanmak hakkınız
kule tipi yerine iyi bir 360mm sıvı soğutma almanız lazım valorantta 72 derece gpuda iyi değil valorant işlemci tabanlı bir oyun maks 40 50 derecelerde gezmesi lazım