Daha çok oyun oynuyorum yani oyun ağırlıklı olacak fareyi kullanım amacım.
bütçe 2.250TL maksimum
bütçe 2.250TL maksimum
İkiside olurKablolu mu kablosuz mu bakıyorsunuz?
Endgame xm2weDaha çok oyun oynuyorum yani oyun ağırlıklı olacak fareyi kullanım amacım.
bütçe 2.250TL maksimum
bunlar çok pasif duruyor.Endgame xm2we
Pulsar xlite v2
Hocam bloody ne şaka mısınız? Pasif dediğiniz fare(pulsar) çoğu futbolist oyuncusu kullanıyorbunlar çok pasif duruyor.
Bana Sağlam Oyuncu Faresi lazım.
Emektar rampage colmena ömrünü doldurdu
Bloady filan olur.
asus olabilir
pasif derken görünüşü.Hocam bloody ne şaka mısınız? Pasif dediğiniz fare(pulsar) çoğu futbolist oyuncusu kullanıyor
Hocam yani ben ne deyim :/ Bunlar çok daha hoş duruyor ama neyse. Eğer öyle bir şey istiyorsanız rampage alın ışıklı felanpasif derken görünüşü.
ben görünüşüde bu hissiyatı versin istiyorum.
g502 gibi
anlamadınız neyse link atın hocam önerdiğiniz fareler için bakayımHocam yani ben ne deyim :/ Bunlar çok daha hoş duruyor ama neyse. Eğer öyle bir şey istiyorsanız rampage alın ışıklı felan
link bekliyorum.xm2we gayette şık knk iyi misin + oyun oynarken mouseye mi bakacan
kanka bu yeni wirelesslarda ms sıkıntısı yok kanloludan daha hızlılar hatta grewe hocam en bilgilisi pulsar 2 ve xm2we bütçenize en uygun alın gçein işteKablolu öneride alabilirim.
kablolu daha çok tercihim
Hocam kablolular daha iyi değilKablolu öneride alabilirim.
kablolu daha çok tercihim
nasıl iyi değil ilerde pil sıkıntısı çıkarabilir bu wıreleslar kablolu daha baskın bir tercihimHocam kablolular daha iyi değil
pilli değil şarjlınasıl iyi değil ilerde pil sıkıntısı çıkarabilir bu wıreleslar kablolu daha baskın bir tercihim
ilerde zarar görebilir yinede.pilli değil şarjlı
kankam xm2we al geç zarar görmezilerde zarar görebilir yinede.
Tek Wirelees a takılı kalmak istemiyorum.
başka biri daha iyisini önerecek belkikankam xm2we al geç zarar