- Tepki
- 524
hayır en iyi greewe hocam öneriyor forumda ekipmanlarla ilgilibaşka biri daha iyisini önerecek belki
hayır en iyi greewe hocam öneriyor forumda ekipmanlarla ilgilibaşka biri daha iyisini önerecek belki
Allahım deli olucam, daha iyi ne önerecek?başka biri daha iyisini önerecek belki
BFŞAMLFDKAllahım deli olucam, daha iyi ne önerecek?
ben beğenmedim fare önerini varmı?Allahım deli olucam, daha iyi ne önerecek?
Tamam bak git rival 650 al sonra bir daha öneri isteme.ben beğenmedim fare önerini varmı?
Anlamıyormusun kardeşim beğenmedim dedim az öncede kablolu bakıyorum ağırlıklı dedim sen tutturdunda
Endgame xm2we
Pulsar xlite v2 iyisimi var sen nesin anlamadım filan adam gibi öneri yapacaksan buyur yaz yoksa yolun açık olsun kardeşim
hala uzatıyorsun farkındamısın.Alması muhtemel mouse listesi
Rival 650
Logitech g502
Aerox 3/5
hala uzatıyorsun farkındamısın.
değilsin gibi çünkü farkında ol ve az önce yazdığımı tekrar oku.
En son alıcağı mouse bu sonra bunun yapıştırıcısı akıyor deyip rezillik diye konu açıcakMadem görseli güzel şâşâlı birşey lazım bunun gibilere bakın
Steelseries Rival 600 RGB
Ama arkadaşların önerdikleri bence daha mantıklı
uzatıyorsun hala dostum ben sana ne dedim adam gibi önerini yapmicaksan yoluna dedim uzatma![]()
BenQ Zowie ZA11-C Espor Oyuncu Mouse - Oyuncu Mağazası
BenQ Zowie ZA11-C Espor Oyuncu Mouse Oyuncumagazasi.com'da! Uygun fiyat ve ücretsiz kargo avantajıyla hemen şimdi online satın!www.oyuncumagazasi.com
En son alıcağı mouse bu sonra bunun yapıştırıcısı akıyor deyip rezillik diye konu açıcak
LAN NE ÖNERİSİ İSTİYORSUN ADAM GİBİ ÖNERİ NE SAÇMA SAPAN KONUŞMA DAHA NE ÖNERELİM?uzatıyorsun hala dostum ben sana ne dedim adam gibi önerini yapmicaksan yoluna dedim uzatma
yetkili arkadaşlar ile konuşursun bildireceğim.LAN NE ÖNERİSİ İSTİYORSUN ADAM GİBİ ÖNERİ NE SAÇMA SAPAN KONUŞMA DAHA NE ÖNERELİM?
Allahım sen bana sabır ver. Bak beni engelliyorsun, rapor ediyorsun gerekiyorsa ben uyarı alıyorum sende saçma sapan bir mouse alıp 6 ay sonra rezil oluyorsun bende bir güzel gülüyorum. Anlaştık mı?yetkili arkadaşlar ile konuşursun bildireceğim.
ben düzgün bir şekilde uyardım.
hayırlı günler
Napalım ille kablolu ille görünüm. Deneme yanılma yapsın öğrensinEn son alıcağı mouse bu sonra bunun yapıştırıcısı akıyor deyip rezillik diye konu açıcak
2.25k benim değil ya? Rezil olucak kendisiNapalım ille kablolu ille görünüm. Deneme yanılma yapsın öğrensin
hala devam etmen güldürdü.Allahım sen bana sabır ver. Bak beni engelliyorsun, rapor ediyorsun gerekiyorsa ben uyarı alıyorum sende saçma sapan bir mouse alıp 6 ay sonra rezil oluyorsun bende bir güzel gülüyorum. Anlaştık mı?
sen gidip g502 alsana veya rival 650hala devam etmen güldürdü.