Bütçe 1000TL ışıklı olursa güzel olur 1k bütçem var sadece
beyaz olması sıkıntıT60 mekanik klavye onerebilirim 700 tl civarında
![]()
VOOKA Trol Blue Switch Mini Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 62 Tuşlu 18 Rgb Led Usb Tip-c Kablosu Beyaz - Fiyatı, Yorumları
VOOKA Trol Blue Switch Mini Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 62 Tuşlu 18 Rgb Led Usb Tip-c Kablosu Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Siyahıda var , trendyolda satıcının mağazsona gir siyah modelide var ordabeyaz olması sıkıntı![]()
fare olarak ne önerirsin.Siyahıda var , trendyolda satıcının mağazsona gir siyah modelide var orda
Fare olarak pek bir bilgim yok ama logitech g203 onerebilirim fakat fiyatı biraz bütçeni aşabilir 2 yıldır kullanıyorum cok guzel fare kablolu olması biraz sıkıntı,zaten kablosuzlar 1k falanfare olarak ne önerirsin.
bende asus tuf m3 kullanıyordum 4 senedir bi anda çalışmamaya başladıFare olarak pek bir bilgim yok ama logitech g203 onerebilirim fakat fiyatı biraz bütçeni aşabilir 2 yıldır kullanıyorum cok guzel fare kablolu olması biraz sıkıntı,zaten kablosuzlar 1k falan
yani dediğim gibi g203 haricinde hiçbirşey öneremeyeceğim kusura bakmabende asus tuf m3 kullanıyordum 4 senedir bi anda çalışmamaya başladı
tamam hocam sağol.yani dediğim gibi g203 haricinde hiçbirşey öneremeyeceğim kusura bakma