Öneri Fare Önerisi

GoldAvcısı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
350 400 TL arası fare önerirmisiniz valorant CS tarzı oyunlar oynuyorum dış görünüşü farketmez orta boylarda tepki ve sensörü iyi olsun yeterlidir maks 450 TL olur bütçem

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
corsair katar

veya bulursan 2.el hyperx kablolu

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
normalde aslllla önericeğim bir ürün değil ama başka mouse seçeneği kalmadı, rampage almaktansa logitech garantisi için alınır.
YOKSA İYİ BİR ÜRÜN DEĞİL

ADIM NE Kİ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
INCA markasından alabilirsin 100 tlye de mouseleri var 600 tlye de ama ben cs valorant tarzı oyunlar oynamadığım için bilmiyorum performansı nasıl olur (şu anda inca ımg - 344 mousesini kullanıyorum)

KS

GoldAvcısı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
normalde aslllla önericeğim bir ürün değil ama başka mouse seçeneği kalmadı, rampage almaktansa logitech garantisi için alınır.
YOKSA İYİ BİR ÜRÜN DEĞİL
Kanka günde 4 5 saat CS valo oynuyorum yani beni 1 yıl idare edebilecek bir mouse mu ve sönsör
durumu nasıl mouse u bir anda çrvirdiğim zaman başka bir yere bakmaz dimi çünkü bu zamana kadar ofis mouse ile oynadım bu durumuda çok yaşıyorum

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
Kanka günde 4 5 saat CS valo oynuyorum yani beni 1 yıl idare edebilecek bir mouse mu ve sönsötü durumu nasıl mouse u bir anda çrvirdiğim zaman başka bir yere bakmaz dimi çünkü bu zamana kadar ofis mouse ile oynadım bu durumuda çok yaşıyorum
Yok birsey olmaz max çift tıklama sorunu olur oda logitech de kronik

servet Ünal

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117
YOKSA İYİ BİR ÜRÜN DEĞİL
Bu fiyata 10 gün önce V2 mini almıştım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri