Fare Ters Yönlere Hareket Ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hacı Sherlock

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Faremi aldıktan 2 3 hafta sonra Fare ters yönlere hareket etmeye başladı. Sağa çekince sol, sola çekince sağ ; Yukarı çekince aşağı, aşağı çekince yukarı hareket ediyor. Fare Kinamax KX-GM388 RGB Wired 7D Gamiming mouse Kablolu. Lazer yerini ıslak mendille tamizlediğim halde aynı. Lütfen yardım edin :(

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Windows Ayarları > Cihazlar sekmesinden Mouse ürününüzün üzerine tıklayıp Cihazı Kaldır deyin ve sonrasında Mouse ürününün kablosunu sistemden sökün. Daha sonra geri takın ve farenin geri gelmesini bekleyin. Sonra kontrol edin sorun devam ediyor mu diye.

KS

Hacı Sherlock

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Windows Ayarları > Cihazlar sekmesinden Mouse ürününüzün üzerine tıklayıp Cihazı Kaldır deyin ve sonrasında Mouse ürününün kablosunu sistemden sökün. Daha sonra geri takın ve farenin geri gelmesini bekleyin. Sonra kontrol edin sorun devam ediyor mu diye.
Halen devam ediyor. Galiba mousem bozuldu. Böyle devam edicez artık ne yapalım.

memsti

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Faremi aldıktan 2 3 hafta sonra Fare ters yönlere hareket etmeye başladı. Sağa çekince sol, sola çekince sağ ; Yukarı çekince aşağı, aşağı çekince yukarı hareket ediyor. Fare Kinamax KX-GM388 RGB Wired 7D Gamiming mouse Kablolu. Lazer yerini ıslak mendille tamizlediğim halde aynı. Lütfen yardım edin :(
hala sorun devam ediyorsa sana driver atabilirim resetleyice düzeliyor https://s7.dosya.tc/server22/4rpwk2/GamePro_GAMING_MOUSE.exe.html

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
Ya onun bir ayarı vardı kayıt defterinden yapınca düzeliyordu dur aklıma gelirse bulursam söylicem.

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
Kayıt defteri üzerinden düzeltmeyi bulamadım banada biri söylemişti baktım her yere bulamadım. Biraz araştırdım. Sanırım bu program ile düzeltilebiliyormuş. Deneyebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri