Faredeki Devre Dışı Oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yasinbdk58

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4
Bende ki fare linkte. Bu farenin sol yandaki ön tuşa basında farenin ışık kapanıyor ve kullanamıyorum. Takıp çıkartmam gerekiyor mecburen. Eskiden bu yoktu. En son ben üreticinin programı ile makro atmaya çalıştım ama baya karışık geldi. O sıra ne yaptım bilmiyorum bir şeyler yapmıştım ve makroyu da yapamadım. Ben bu tuşu kullanmam lazım makro atayarak. Programı sildim belki fabrika ayarı olur diye ama değişmedi. Makroyu ve devre dışı olma sorununu nasıl çözerim.
Şimdiden sağolun, iyi geceler

https://www.incehesap.com/gamepower-bane-gaming-oyuncu-mouse-fiyati-37775/

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Yazılımın kalıntıları vs. varsa onlarında silinmesi işe yarayabilir. CCleaner gibi bir yazılım ile Regedit dahil temizleme işlemi yapabilirsiniz. Yazılım hala kuruluysa kaldırma işlemini yine bu program ile yapın kalıntılar olmasın sistemde. Sonra aygıt yöneticisinden bu mouse ürününüzü bulup sağ tıklayıp aygıtı kaldır deyin ve sürücüsünü sil seçeneğinide işaretleyip kaldırma işleminin bitmesini bekleyin. Daha sonra fare devre dışı kalınca klavye ile sistemi yeniden başlatın ve sorunu kontrol edin devam ediyor mu etmiyor mu bakın.

KS

yasinbdk58

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4
CC ile yapınca düzeldi. Bayadır CC kullanmamıştım daha nelere çare oldu :) Teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri