Yardım Farming Simülatör 2022 Donma Sorunu

ismetcakmak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
AMD Ryzen 3 2200G ve
Sapphire Nitro Rx 580 8 GB sistem var. Ama Farming Simülatör 2022 de donmalar yaşıyorum nasıl çözebilirim sorunu?

KürtBarbieV2

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
AMD Ryzen 3 2200G ve
Sapphire Nitro Rx 580 8 GB sistem var. Ama Farming Simülatör 2022 de donmalar yaşıyorum nasıl çözebilirim sorunu?
Öncelikle merhaba,
hocam bence 8GB’lık bir sistemin yanına daha güzel bir işlemci yakışır işlemciden dolayı olabilir farming simulatoru pek bilemiyorum maalesef tüm ayarları en düşüğe çekebilirsin ve biostan ram mhz lerini yükseltebilirsin onlarca çözüm var hangisi olduğunu tam olarak bilemiyorum ama grafikleri düşürmeyi deneyebilirsin .
Amd ryzen 5 tercih etmelisin

Fps sınırlaması olabilir ayarları biraz kurcalayın
donma ile fps’in alakası yok diye düşünüyorum herhalde oyun 20 fps ye sınırlamaz

fastdriver3459

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
260
AMD Ryzen 3 2200G ve
Fs19 gibi stabil calismiyo 22 ayarlarla oynayarak deneyebilirsin daha önce baska arkadaştan da bu tarz bı şikayet gelmişti ve sistemide iyidi yanlış hatırlamıyorsam

KS

ismetcakmak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Fps sınırlaması olabilir ayarları biraz kurcalayın
Fps sınırlamasını kaldırdım.

Öncelikle merhaba,
hocam bence 8GB’lık bir sistemin yanına daha güzel bir işlemci yakışır işlemciden dolayı olabilir farming simulatoru pek bilemiyorum maalesef tüm ayarları en düşüğe çekebilirsin ve biostan ram mhz lerini yükseltebilirsin onlarca çözüm var hangisi olduğunu tam olarak bilemiyorum ama grafikleri düşürmeyi deneyebilirsin .
Amd ryzen 5 tercih etmelisin

donma ile fps’in alakası yok diye düşünüyorum herhalde oyun 20 fps ye sınırlamaz
Şuan yeni işlemci alacak bütçe yok maalesef ekran kartını yeni aldım zar zor

Mertcan39

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Bu oyun çok lanet bir oyun. ön siparişte aldım canı istediği zaman düzgün pürüzssüz çalışıyor canı istediği zaman donmaktan takılmaktan oynanmıyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri