Fazla Güç sorun yaratır mı ?

Orhan Orujov

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Bilgisayarımın PoWer Supply Im 300 Wat ben bunu 600 Wat a güncelliyicem bilgisayarımda problem yok ama bir sorun çıkarmı diye soruyorum yani bilgisayarıma gerektiğinden fazla güç besleyici monte edersem bir problem olurmu ? Yani Bilgisayarımda Bir Sıkıntı Çıkmasını istemem Bu arada
Güç Kaynağını değiştirirsek bilgisayarımdaki veriler silinirmi yani format fln atmak zorunda kalıcakmıyım ? Ve Başka Donanımlarıdamı Yükseltmeliyim Çünki Bİlgisayar biraz eski ama ram fln güzel sadece ekran kartı için alıcam psu

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Bilgisayarımın PoWer Supply Im 300 Wat ben bunu 600 Wat a güncelliyicem bilgisayarımda problem yok ama bir sorun çıkarmı diye soruyorum yani bilgisayarıma gerektiğinden fazla güç besleyici monte edersem bir problem olurmu ? Yani Bilgisayarımda Bir Sıkıntı Çıkmasını istemem Bu arada
Güç Kaynağını değiştirirsek bilgisayarımdaki veriler silinirmi yani format fln atmak zorunda kalıcakmıyım ?
Hiçbir şey olmaz kaliteli PSU alın sadece.
Sistem kendine yetecek kadar gücü alacaktır.
Önemli olan kaliteli almak.
Format atmanıza gerek yok.

KS

Orhan Orujov

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Çok Sağolun Efendim sadece 600Wat lık bir psu almayı düşünüyorum çünki bizim ülke şartları biraz pahalıda ondan ismi bu

Ekli dosyalar

• nasil.jpg
    nasil.jpg
    8 KB · Görüntüleme: 12

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri