Yardım Fc 26 İşlemci̇ Isinmasi

harkon

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
AMD RYZEN5 7600 işlemcim oyuna girmeden 45 derecenin üzerine çıkmıyor ancak fc 26 oynadığım da 90 dereceye kadar görmüş durum da bu değeler normal mi ?

KS

harkon

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Performans olarak çok iyi bir model değil ama işlemcini düşük sıcaklıkta tutması gerek. Soğutucu işlemciye tam temas ediyormu bir kontrol et.
Usta yük altında değilken düşük ama fc 26 işlemci kullanan bir oyunmuş ayrıca soğutucu biraz yamuk duruyor kasa da ondan kaynaklı mıdır ?

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148
Usta yük altında değilken düşük ama fc 26 işlemci kullanan bir oyunmuş ayrıca soğutucu biraz yamuk duruyor kasa da ondan kaynaklı mıdır ?
Hocam işlemcinin tam üstüne oturmamış olabilir kontrol etmekte fayda var.

KS

harkon

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Hocam, biostan pbo disabled yaptım ayrıca işlemci görev yöneticinde 4.80 ghz çalışıyordu güç seçneklerinden mix %5 max %99 yapınca 3.80 e düştü ve şu an oyunda 60 derecenin üstüne çıkmıyor.

SairPatates

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Aynı sorunu bende bilgisayarımda yaşıyorum ama hiçbir şekilde düzelme olmuyor oyun menüsünde sıcaklık 50-70 arasındayken maç sırasında 90-100 arasında devam ediyor

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
765
Hocam, biostan pbo disabled yaptım ayrıca işlemci görev yöneticinde 4.80 ghz çalışıyordu güç seçneklerinden mix %5 max %99 yapınca 3.80 e düştü ve şu an oyunda 60 derecenin üstüne çıkmıyor.
Kaliteli bir macun alın desem neredeyse kullandığınız soğutucunun 3'te 1 fiyatına denk gelir. Ancak sorun macundan değilse verdiğiniz para da boşa gider.

Daha güçlü bir işlemci soğutucusuna ihtiyacınız var gibi. İşlemci gücünü kısarak daha güçsüz bir bilgisayar elde ediyorsunuz. Bütçeniz olduğunda daha iyi bir soğutucu almanızı tavsiye ederim.

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
yapmış olduğunuz işlem sıcaklıgı için iyi fakat o zaman o işlemcii almanında bi faydası kalmıyor gibi bir şey şuan 7600ü 5600e çevirmiş gibi bir şey oldunuz :D (Her ne kadar sıcaklık için iyi olsada) Bunun yerine belkide pbo kapatmadan oyun içi fps değerini 60fps e sabitleyebilirsiniz diye düşünüyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri