Soru Fiber Altyapı Başvuru Dilekçesi Nasıl Yazılır?

ömer000

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Öncelikle selamlar,

Mahallemizde fiber altyapı bulunmakta fakat oturduğum sokakta bulunmuyor. 300-400 metre uzaklıktaki sokakta var, bireysel olarak Türk Telekom'a dilekçe verdim fakat dikkate alınmadım. Bu sebepten mahalle muhtarımız ile görüşüp sokak sakinlerinden toplu dilekçe için imza toplamasını isteyeceğim. Toplu dilekçe yazarken dikkate almam gereken kısımlar neler olabilir? Çünkü 2 sokak adına yazacağız dilekçeyi.

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,241
Öncelikle selamlar,

Mahallemizde fiber altyapı bulunmakta fakat oturduğum sokakta bulunmuyor. 300-400 metre uzaklıktaki sokakta var, bireysel olarak Türk Telekom'a dilekçe verdim fakat dikkate alınmadım. Bu sebepten mahalle muhtarımız ile görüşüp sokak sakinlerinden toplu dilekçe için imza toplamasını isteyeceğim. Toplu dilekçe yazarken dikkate almam gereken kısımlar neler olabilir? Çünkü 2 sokak adına yazacağız dilekçeyi.
Örnek olarak yazsam siz bunu düzenleme gibi bir şansınız olur mu.?

ÖRNEK YAZIDIR;

Konu: Fiber İnternet Altyapısı Talebi

Ad Soyad: Savaş Kurtuluş
Adres:
Telefon Numarası: ********
E-posta: Svskurts@*******

Tarih: [10.05.2025]

Sayın Yetkili,

[Adresiniz] konumunda ikamet etmekteyim ve bölgemizde fiber internet altyapısı bulunmamaktadır. Günümüzde artan internet kullanım ihtiyacını karşılamakta mevcut altyapı yetersiz kalmakta; özellikle uzaktan eğitim, evden çalışma ve dijital hizmetlere erişim konusunda sıkıntılar yaşanmaktadır.

Bu nedenle, belirtilen adrese fiber internet altyapısının getirilmesi konusunda gerekli incelemenin yapılmasını ve altyapı çalışmaları için sürecin başlatılmasını arz ederim.

Bilgilerinize sunar, gereğini rica ederim.

Saygılarımla,
Savaş Kurtuluş

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

• Son mesajlar

Geri