Yardım Fiber İnternet Başvursu

filmlerinizinden

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
23
Benim 50 metre 2 cadde arasında binada fiber var ben fiber istediğimde Böyle Diyorlar

Değerli Müşterimiz,
Şirketimize iletmiş olduğunuz şikâyetinizle ilgili gerekli incelemeler titizlikle yapılarak, tamamlanmıştır.
Bırakılan talep neticesinde gerekli incelemeler sağlanmış olup Fiber hizmet talep ettiğiniz adreste Fiber alt yapı olmadığı anlaşılmıştır. Alt yapı işlemlerinin sağlanması halinde gerekli bilgilendirme sağlanmaktadır. Süre bilgisi verilememektedir.
Saygılarımızla,
TÜRK TELEKOM MÜŞTERI HİZMETLERİ​

erenkut

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
Senin binanın kapı numarasında TT fiber tanımlı değildir.
50 metre ötede, karşı caddede, hatta yan binada olmasının bir önemi olmuyor bu konu da.
Başvuru yapılabilir fiber alt yapı istediğinize dair fakat tek kişinin talebi bir anlam ifade etmeyebilir çoğu zaman.

EmreBey42

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Benim 50 metre 2 cadde arasında binada fiber var ben fiber istediğimde Böyle Diyorlar

Değerli Müşterimiz,
Şirketimize iletmiş olduğunuz şikâyetinizle ilgili gerekli incelemeler titizlikle yapılarak, tamamlanmıştır.
Bırakılan talep neticesinde gerekli incelemeler sağlanmış olup Fiber hizmet talep ettiğiniz adreste Fiber alt yapı olmadığı anlaşılmıştır. Alt yapı işlemlerinin sağlanması halinde gerekli bilgilendirme sağlanmaktadır. Süre bilgisi verilememektedir.
Saygılarımızla,
TÜRK TELEKOM MÜŞTERI HİZMETLERİ​
hocam bunu apartman-sitede ikamet ediyorsanız yöneticiye başvurup daire sakinlerinden onay alınarak binaya alt yapı desteği yaptırabilirisiniz .Maalesef bir daire için alt yapı getirmiyorlar

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri