Öneri Fifa 2023 İçin F/P Gamepad Önerisi

Hüseyin9597

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Arkadaşlar rtx 4070 ti li bir sistem dizdim cok gamepad aliskanligi olan birisi degilim ama iste fifaydi pesti forzaydi tarzi oyunlari gamepad ile oynamak istiyorm oooo bi beklentim yok ama sacma sapan bsey de olsun istemiyorm steam epic vs platformlarda tanisin bana sknti cikarmasn yeter pek emin deglm butceden ama 1000 tl yi cok da gecmek istemiorm ama onerilere bagli tabii ki tsekkur ederim

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
658
GC20 zaman zaman 800-900 TL civarına bulunabiliyor.
GC30 kablosuz olanı, bu ay başı 1150 TL civarıydı. İndirimleri takip edebilirsin bazen iyi indirimler oluyor.

hiyper

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
GC20 zaman zaman 800-900 TL civarına bulunabiliyor.
GC30 kablosuz olanı, bu ay başı 1150 TL civarıydı. İndirimleri takip edebilirsin bazen iyi indirimler oluyor.
şu an indirimde. Ben yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum çok memnunum gerek malzeme kalitesi gerek bataryası çok başarılı,tavsiye ederim

şu an indirimde. Ben yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum çok memnunum gerek malzeme kalitesi gerek bataryası çok başarılı,tavsiye ederim
ben 1kya aldım maalesef :(

KS

Hüseyin9597

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Tesekkur ederm onerileriniz icin....bnde buna ve x box bakiodm 9.nesil arada bi 800 tl var sizce basip alinablr mi yok zaten pc de kullaniosn hemen hemen her oyunda is gorurr diyosanz butcemi kulakliga ayircam

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
658
Tesekkur ederm onerileriniz icin....bnde buna ve x box bakiodm 9.nesil arada bi 800 tl var sizce basip alinablr mi yok zaten pc de kullaniosn hemen hemen her oyunda is gorurr diyosanz butcemi kulakliga ayircam
Xbox 9 nesil kullanıyorum, iyi bir indirimde denk gelmişti diye almıştım. Ekstradan pil masrafı var, AA (kalın) kalem pil ile çalışıyor. Şarjlı pil ve pil şarj adaptörü varsa sıkıntı olmaz, ama elinizde yoksa pil masrafı da olacaktır.

Bütçe ayıracağım diyorsan PS5 dualsense veya biraz daha bütçe elimde kalsın dersen MSI GC20 / GC30 alabilirsin.

SirDexter

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35
Hocam Logitech F310 kullanıyorum tavsiye ederim. 6 ay gibi bir süre zarfında 322 saat fifa oyun süresi yapmışım şuan üründe herhangibir sıkıntı vs yok. Tabi yukarıda belirtilen ürünlerden çok daha düşük profilde bir gamepad fiyat 479.00TL.

hiyper

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
xbox 9. nesil almayın neden çünkü kablosuz kullanmak için ayrıtten dongle almanız lazım eğer laptobunuz yoksa tabii çünkü bluetooth ile bağlanıyor,orijinal wireless dongle 1k https://www.hepsiburada.com/microso...ss-adaptor-adapter-yeni-nesil-pm-HB00000RQCM5 . Eğer diyorsanız ucuz bi şey kullanırım onunla da kullanabilirsiniz.
videoya bakın derim size daha iyi fikir verir

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri