Yardım Fifa 23 Açılmama Sorunu!

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
Merhaba arkadaşlar Fifa 23 ü 200 TL civarında bi fiyata aldım oyunu alalı baya oldu başlarda bir şekilde anti cheati kaldırıp tekrar yüklemeyle açıyordum sonra güncelleme geldi aynı işlemi yapmama rağmen açılmıyor artık iyice sabrımı taşırmaya başladı oyun çözümü var mı yoksa iade edeceğim

KS

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
2 saati geçtiyse iade edemezsiniz ve bu sorunların kesin çözümü maalesef yok.
efutbool 23 sorunsuz açılırken bu niye açılmıyor PES bozması Fifa nın yüzüne bile bakmazdım yıllardır PES oynayan biriyim ve neden PES i tercih ettiğimi şimdi daha iyi anlıyorum

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
efutbool 23 sorunsuz açılırken bu niye açılmıyor PES bozması Fifa nın yüzüne bile bakmazdım yıllardır PES oynayan biriyim ve neden PES i tercih ettiğimi şimdi daha iyi anlıyorum
bende şimdi kol sipariş ettim bi rahatsızlığım var çok ayakta ve çok oturmam gerekiyor yatarak oynamak için düşünüyorum fifa mı alsam yoksa pes devammı etsem bilemedim şahsen.

KS

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
bende şimdi kol sipariş ettim bi rahatsızlığım var çok ayakta ve çok oturmam gerekiyor yatarak oynamak için düşünüyorum fifa mı alsam yoksa pes devammı etsem bilemedim şahsen.
Almadıysan uzak dur sorun yüzde yüz EA uygulamasından kaynaklı beni çıldırtan EA nin hala bir çözüm sunmaması sorunu düzeltmemesi! 280 TL ye yazık harım zıkkım olsun bunlara bir daha da parayla oyun falan almam ücretsiz tonla oyun var

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri