- Tepki
- 1
steamden fifa 23 aldım yani itemsatışdan hesap sorunsuz fakat steam oyunu açmıyor. Başlat diyorum sonra otomatik duruyor. Acil yardım edin oyunu oynayamıyorum.
Ping çok iyi bu arada. Sorun buradan değildir.buyur hocam benimkide yönlendiriyor ama açılmıyor dün gece sildim yine indirdim düzelme yok
EA en berbat oyun geliştiricisidir. Çoğu oyunlarında optimizasyon sorunu var birde sorunlu easy anti cheat ile de birleşince oyunları hatalardan geçilmiyorsteamden fifa 23 aldım yani itemsatışdan hesap sorunsuz fakat steam oyunu açmıyor. Başlat diyorum sonra otomatik duruyor. Acil yardım edin oyunu oynayamıyorum.
evet pingten memnunum yakın zamanda turkcell fiber hat gelicek ona geçicemPing çok iyi bu arada. Sorun buradan değildir.
aynen öyle adam akıllı yapamamışlar oyuna girmek için3 uyg açıyor gereksiz ve ea anti cheat hatası sıklıkla oluyorEA en berbat oyun geliştiricisidir. Çoğu oyunlarında optimizasyon sorunu var birde sorunlu easy anti cheat ile de birleşince oyunları hatalardan geçilmiyor
Eksik dosya olmayınca dosya doğrulama yeni bir yükleme yapmaz ve bu durumda düzeltme de yapamaz çünkü zaten düzgün yüklenmiştir. Sorun bence hesapla ilgili banlama olabilir (sadece tahmin). Satıcı ile iletişime geçip farklı hesap almayı deneyin. Ancak çalıntı veya sahte hesaplara ne kadar güvenilirse artık. 25-50 TL fiyatlara satılan hesapların düzgün çalışması zaten beklenemez. Muhtemelen çoklu kullanım yapıp satıyorlar ve bu yüzden offline kullanın diyorlar. Yani internet kablosunu çıkarıp kullanmanız gerekli ve online oynatmaz.dosya doğrulama yaptım böyle gösteriyor.
cidden en sonunda öyle yapıcam ya geçen sene almıştım fifa 22 çoklu hesap itemden sorun çıkmadı bu sene olmadı amaHocam en sağlıklısı arkadaşlarınızla aile hesabı yapıp paylaşmanız. Sorun yaşama ihtimaliniz çok düşük ve hesap elinizden gitme ihtimali de yok.
Ucuza kaçarken genelde sorun oluyor. Her arkadaş aylık 50-100 ekleseniz çok iyi steam oyunlarınız olur. Zaten belli dönem yeni oyunlar dışında rahatlıkla oynarsınız.cidden en sonunda öyle yapıcam ya geçen sene almıştım fifa 22 çoklu hesap itemden sorun çıkmadı bu sene olmadı ama
fifa easy anti cheat hatası var bendede kral benle iletişime geçermisinizUcuza kaçarken genelde sorun oluyor. Her arkadaş aylık 50-100 ekleseniz çok iyi steam oyunlarınız olur. Zaten belli dönem yeni oyunlar dışında rahatlıkla oynarsınız.