- Tepki
- 77
hocam şu forumda var nasıl olduğu kişinin kendi sorunu https://www.technopat.net/sosyal/konu/connectgame-tecruebelerim.1378691/Mouse n11 üzerinden connectgameden aldım fazlada yorum yok mousede iyi mi kötümü bilemedim satici nasildir daha önce alışveriş yapan varsa aramizda duruma göre iptal edim
Connect game kral. Kendi sayfası da var oradan da alabilirsiniz.Mouse n11 üzerinden connectgameden aldım fazlada yorum yok mousede iyi mi kötümü bilemedim satici nasildir daha önce alışveriş yapan varsa aramizda duruma göre iptal edim
alışveriş yaptınız mi hocam siz bir sorun çıktımıConnect game kral. Kendi sayfası da var oradan da alabilirsiniz.
Bende de 2500tl lik mouse var o da böyle. Işık olması bir fayda sağlamıyor. Artı olarak güzel bir görünüş katıyor.alışveriş yaptınız mi hocam siz bir sorun çıktımı
bu mousede hic rgb olmamasi normal mi sanki 100 tl lik a4tech mouse gibi yapmışlar
Işık olmaması şarjın uzun gitmesi ve hafif olması için.alışveriş yaptınız mi hocam siz bir sorun çıktımı
bu mousede hic rgb olmamasi normal mi sanki 100 tl lik a4tech mouse gibi yapmışlar
Genellikle sorun çıktığında yardımcı olurlar. Ama wraith bir başka ya. Orada da xm2we yok. Güvenerek alabilirsiniz.Işık olmaması şarjın uzun gitmesi ve hafif olması için.
Connectgame iade konularında bazen sıkıntı yaratabilir ama güvenilir
Lamzu atlantis.sizdeki mouse hangi model hocam
Kesinlikle Lamzu.lamzu mu gear xm2 mi aralarinda cok bir fark varmiydi peki
Hocam yeter bence aralarında büyük farklar yok aklınızda kalmasınlamzu mu gear xm2 mi aralarinda cok bir fark varmiydi peki
bide bu mouseler pillemi çalışıyordu hic daha once kablosuz kullanmadimlamzu mu gear xm2 mi aralarinda cok bir fark varmiydi peki
YETER. @Syqex @Çağdaş Işıkgüvenilir https://forum.pchocasi.com.tr/konu/sizce-hangisi.55350/ buna yardım edebilirmisiniz
şarj ediyorsunuzbide bu mouseler pillemi çalışıyordu hic daha once kablosuz kullanmadim
Şarj ile. Şarj ediyorsunuz. Ama bütçeniz varsa lamzu daha iyi. Xm2we kasası lamzuya göre biraz daha kalitesiz. Birçok kişide tıkırtı sesinin olduğunu duydum.bide bu mouseler pillemi çalışıyordu hic daha once kablosuz kullanmadim
Sorun olucağını sanmıyorumsormayı unutmuşum bu mouse buyuk eller için mi benim ellerim g103 tam oluyodu orta büyüklükte el yapım