hazır sistemi optimize ettim daha iyi öneriniz varsa atarmısınız fakat parça kalitesine önem veriyorumSistemi kendiniz mi topladınız ? Daha iyisi olabilir gibi , eğer kendiniz topladıysanız tabii.
mesela 1tb kıngston ssd hangı model ? parca kalıtesı demıssınız fakat b660 mk anakart kullanmıssın.hazır sistemi optimize ettim daha iyi öneriniz varsa atarmısınız fakat parça kalitesine önem veriyorum
modeli:mesela 1tb kıngston ssd hangı model ? parca kalıtesı demıssınız fakat b660 mk anakart kullanmıssın.
benım onerım beklemen 4070 modelını alman olucaktır. 850w psu gereksız olmus.modeli:
Kingston NV2 1TB NVMe PCIE 4.0 Okuma 3500MB-Yazma 2100MB M.2 SSD (SNV2S/1000G)
parça kalitesinden kastım marka birde 13600k yerine 13400f yapıp z de olabilir anakart
ama öneri verirseniz sevinirim![]()
hazır sistem olduğu için 850w yaptım ekstra 173 tl alıyordu sadecebenım onerım beklemen 4070 modelını alman olucaktır. 850w psu gereksız olmus.
ben sımdı bır parca onerısınde bulunayım
ha sen hazır sıstemı yukseltıp almak ıstedın.hazır sistem olduğu için 850w yaptım ekstra 173 tl alıyordu sadece
sistem:https://www.gaming.gen.tr/urun/2330...r6x-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ eklemeleri yaptığınızda benim yaptıım gibi oluyor ben bunun üzerinden gittim birde fiyat benim için 26500 gibi kapanırsa aslında daha makul olur
toplama konusunda iyi olduğum söylenemez daha öncede konular açmıştım millet bilinçsiz toplamışsın diyodu ama hazıra yükseltme yapıyorumha sen hazır sıstemı yukseltıp almak ıstedın.
en basta keske belırtseydın bunu![]()
4070 çıktı zatenbu butcelerı gozden cıkarttıysanız bence bu alt bılesenler ıle bırlıkte 4070 cıktıgında bırde 4070 alın daha mantıklı olur
![]()
Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.199,03 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
MSI MPG A850GF 850W 80 Plus Gold 140mm Full Modüler Gaming Power Supply - incehesap.com
MSI MPG A850GF 850W 80 Plus Gold 140mm Full Modüler Gaming Power Supply fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
satışa !4070 çıktı zaten
hazır sistemlerde daha avantajlı fıyatlar cıkabılır . örnek olarak benım attıgm kasada kasa deepcool alınır 900 tl kar edılır . psu 750w alınır 1k da ordan kar edılır. anakart da bır dusuk modellerden alınır ordanda en az 1500 tl kar edılır totalde 3500 tl kadar daha sıstrem ucuzlatabılır ama sen kalıtelı parcalar ıle toplamak ıstedıgını belırttıgın ıcın bu sekılde bı yaklasımda bulundum4070 çıktı zaten
bu psu iyimisatışa !
tabikidebu psu iyimi
Iyibu psu iyimi
https://www.hepsiburada.com/zotac-g...0710d-10p-p-HBCV00003LHPQR?magaza=Hepsiburada yani b u var ama fiyat bi tık yükseliyorsatışa !
hazır sistemlerde daha avantajlı fıyatlar cıkabılır . örnek olarak benım attıgm kasada kasa deepcool alınır 900 tl kar edılır . psu 750w alınır 1k da ordan kar edılır. anakart da bır dusuk modellerden alınır ordanda en az 1500 tl kar edılır totalde 3500 tl kadar daha sıstrem ucuzlatabılır ama sen kalıtelı parcalar ıle toplamak ıstedıgını belırttıgın ıcın bu sekılde bı yaklasımda bulundum
hocam 30k ya 4070ti lıda toplarız ama önemli olan senin bütçen. sen bize net bir bütçe belirt biz de sana yardımcı olalımhttps://www.hepsiburada.com/zotac-g...0710d-10p-p-HBCV00003LHPQR?magaza=Hepsiburada yani b u var ama fiyat bi tık yükseliyor
Anneme göre hareket ediyorum çöp olmayacak bir şeey almamı söylüyor uygun olması daha iyi olur diyor fakat kalite iyi olursa alırım diyor ama max 30k denebilir ama daha aşağısına da güzel şeyler toplanıyorsa onlarda olurhocam 30k ya 4070ti lıda toplarız ama önemli olan senin bütçen. sen bize net bir bütçe belirt biz de sana yardımcı olalım