Merhaba, oyuncu kulaklığı olarak aklımda ganepower mihawk pro vardi hem mikrafon kalitesi, hem ses, hemde titreşim motoru olmasi oldukca hosuma gitti. Fakat fiyati 450-500tl arasında. Büyük, 7.1 ve uygun fiyatli kulaklik ne alabilirim
Ege Erkoç' Alıntı:Merhaba, oyuncu kulaklığı olarak aklımda ganepower mihawk pro vardi hem mikrafon kalitesi, hem ses, hemde titreşim motoru olmasi oldukca hosuma gitti. Fakat fiyati 450-500tl arasında. Büyük, 7.1 ve uygun fiyatli kulaklik ne alabilirim
Ege Erkoç' Alıntı:Merhaba, oyuncu kulaklığı olarak aklımda ganepower mihawk pro vardi hem mikrafon kalitesi, hem ses, hemde titreşim motoru olmasi oldukca hosuma gitti. Fakat fiyati 450-500tl arasında. Büyük, 7.1 ve uygun fiyatli kulaklik ne alabilirim
Fesaa' Alıntı:gamepower ürünlerinde genelde bi kaç ay içinde yay veya basmama problemleri görülüyormuş.
Fesaa' Alıntı:Ege Erkoç' Alıntı:Merhaba, oyuncu kulaklığı olarak aklımda ganepower mihawk pro vardi hem mikrafon kalitesi, hem ses, hemde titreşim motoru olmasi oldukca hosuma gitti. Fakat fiyati 450-500tl arasında. Büyük, 7.1 ve uygun fiyatli kulaklik ne alabilirim
Selamlar iyi forumlar. Yakın zamanda ben de kulaklık aldım o yüzden forum forum gezip araştırmıştım hangisi daha iyidir nedir diye. Birincisi 500 lirayı geçmeyen kulaklıkların 7.1 inden hiçbi şey beklemeyin çünkü sanal 7.1ler zannettiğiniz gibi etkili olmuyor. İkincisi gamepower ürünlerini şahsım adına ben tavsiye etmiyorum çünkü çinin merdiven altı fabrikası gibi bi şey. Gamepower klavye aldım s tuşu bi kaç ay geçmeden basmamaya başladı bile biraz araştırdım gamepower ürünlerinde genelde bi kaç ay içinde yay veya basmama problemleri görülüyormuş. Kulaklık konusunda ben James Donkey 710 almıştım 170 liraya şuan 200 lira gibi bi fiyatı var ama işimi görüyor. Kulaklıktan beklentiniz çok önemli eğer gerçekten kaliteli bi ses istiyorsanız 500 lirayı biraz geçmeniz gerekebiliyor, ha diyorsanız ki ses kasabileyim mikrofonu çalışsın bana yeter James Donkey 710 tavsiye edebilirim. Ama dediğim gibi 7.1 beklentiniz varsa bunu James Donkey 710da veya muadili 200 300 liralık kulaklıklarda bulamazsınız.
https://www.trendyol.com/james-donk...0mm-suruculer-112db-hassas-mikrofon-p-4897140
Ha bir de son olarak yazmayı unutmuşum 710da mikrofondan sesiniz az gidiyor her bilgisayarı açışınızda programından çoğaltmanız gerekiyor böyle de bi saçmalığı var.
celilcicekk' Alıntı:Tam olarak bütçenizi bize söylerseniz ona göre öneri yapabiliriz.
ugur.gozaydin' Alıntı:Bence sanal ucuz 7.1 bir ürün alacağınıza kaliteli bir markadan STEREO bir ürün alın geçin. Bir kullanıcı Razer BlackShark V2 X önermiş bu bütçenin hakkını verir.