Fiyat performans hangi kulakligi almaliyim

Ege Erkoç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhaba, oyuncu kulaklığı olarak aklımda ganepower mihawk pro vardi hem mikrafon kalitesi, hem ses, hemde titreşim motoru olmasi oldukca hosuma gitti. Fakat fiyati 450-500tl arasında. Büyük, 7.1 ve uygun fiyatli kulaklik ne alabilirim

celilcicekk

Moderatör
Moderatör
Tepki
5
Cvp: Fiyat performans hangi kulakligi almaliyim

Tam olarak bütçenizi bize söylerseniz ona göre öneri yapabiliriz.

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Ege Erkoç' Alıntı:
Merhaba, oyuncu kulaklığı olarak aklımda ganepower mihawk pro vardi hem mikrafon kalitesi, hem ses, hemde titreşim motoru olmasi oldukca hosuma gitti. Fakat fiyati 450-500tl arasında. Büyük, 7.1 ve uygun fiyatli kulaklik ne alabilirim

Kulaklık ilk çıktığında , ses ve titreşim konusunda rakiplerine ve fiyatına göre çok iyi olduğu konuşuluyordu , fakat mikrofon için dip sesin hiç gitmediği hatta bazı kullanıcılarda dip sesin artık kulaklık kısmına kaydığı ve konuşulmadığı zaman dip sesin kulaklıktan geldiğini söylüyorlardı. Şu an durum nedir bilmiyorum , bahsettiğim konu can sıkıcı olabilir. Bir araştırma yapmanızı öneririm . Hoca olabildiğince forumda indirimli ürünler sunuyor , talep oluşturabilirsiniz. Güzel bir tuf kulaklık çok uygun fiyata çıkmıştı geçtiğimiz aylarda. Keyifli forumlar.

Fesaa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ege Erkoç' Alıntı:

Selamlar iyi forumlar. Yakın zamanda ben de kulaklık aldım o yüzden forum forum gezip araştırmıştım hangisi daha iyidir nedir diye. Birincisi 500 lirayı geçmeyen kulaklıkların 7.1 inden hiçbi şey beklemeyin çünkü sanal 7.1ler zannettiğiniz gibi etkili olmuyor. İkincisi gamepower ürünlerini şahsım adına ben tavsiye etmiyorum çünkü çinin merdiven altı fabrikası gibi bi şey. Gamepower klavye aldım s tuşu bi kaç ay geçmeden basmamaya başladı bile biraz araştırdım gamepower ürünlerinde genelde bi kaç ay içinde yay veya basmama problemleri görülüyormuş. Kulaklık konusunda ben James Donkey 710 almıştım 170 liraya şuan 200 lira gibi bi fiyatı var ama işimi görüyor. Kulaklıktan beklentiniz çok önemli eğer gerçekten kaliteli bi ses istiyorsanız 500 lirayı biraz geçmeniz gerekebiliyor, ha diyorsanız ki ses kasabileyim mikrofonu çalışsın bana yeter James Donkey 710 tavsiye edebilirim. Ama dediğim gibi 7.1 beklentiniz varsa bunu James Donkey 710da veya muadili 200 300 liralık kulaklıklarda bulamazsınız.

https://www.trendyol.com/james-donk...0mm-suruculer-112db-hassas-mikrofon-p-4897140

Ha bir de son olarak yazmayı unutmuşum 710da mikrofondan sesiniz az gidiyor her bilgisayarı açışınızda programından çoğaltmanız gerekiyor böyle de bi saçmalığı var.

6980HX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

Fesaa' Alıntı:
gamepower ürünlerinde genelde bi kaç ay içinde yay veya basmama problemleri görülüyormuş.

Bu daha çok içinde kullanılan switch kalitesiyle alakalı, MSI markası da aynı switchi kullansa onda da basmama olur. Düşük bütçede(500TL altı) neredeyse tüm mekanik klavyelerde basmama sorunu yaşanabiliyor. Gamepower Calypso modelinde basmama şikayeti az.

Razer BlackShark V2 X Gaming Kulaklik| ITOPYA.COM
Bu kulaklığa bakabilirsiniz.

KS

Ege Erkoç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Fesaa' Alıntı:
Ege Erkoç' Alıntı:
Merhaba, oyuncu kulaklığı olarak aklımda ganepower mihawk pro vardi hem mikrafon kalitesi, hem ses, hemde titreşim motoru olmasi oldukca hosuma gitti. Fakat fiyati 450-500tl arasında. Büyük, 7.1 ve uygun fiyatli kulaklik ne alabilirim​

Selamlar iyi forumlar. Yakın zamanda ben de kulaklık aldım o yüzden forum forum gezip araştırmıştım hangisi daha iyidir nedir diye. Birincisi 500 lirayı geçmeyen kulaklıkların 7.1 inden hiçbi şey beklemeyin çünkü sanal 7.1ler zannettiğiniz gibi etkili olmuyor. İkincisi gamepower ürünlerini şahsım adına ben tavsiye etmiyorum çünkü çinin merdiven altı fabrikası gibi bi şey. Gamepower klavye aldım s tuşu bi kaç ay geçmeden basmamaya başladı bile biraz araştırdım gamepower ürünlerinde genelde bi kaç ay içinde yay veya basmama problemleri görülüyormuş. Kulaklık konusunda ben James Donkey 710 almıştım 170 liraya şuan 200 lira gibi bi fiyatı var ama işimi görüyor. Kulaklıktan beklentiniz çok önemli eğer gerçekten kaliteli bi ses istiyorsanız 500 lirayı biraz geçmeniz gerekebiliyor, ha diyorsanız ki ses kasabileyim mikrofonu çalışsın bana yeter James Donkey 710 tavsiye edebilirim. Ama dediğim gibi 7.1 beklentiniz varsa bunu James Donkey 710da veya muadili 200 300 liralık kulaklıklarda bulamazsınız.

https://www.trendyol.com/james-donk...0mm-suruculer-112db-hassas-mikrofon-p-4897140

Ha bir de son olarak yazmayı unutmuşum 710da mikrofondan sesiniz az gidiyor her bilgisayarı açışınızda programından çoğaltmanız gerekiyor böyle de bi saçmalığı var.

Mihaeki arkdasim kullandiyor 1 yildir, oldukca memnun oldugunu soyledi. Sizin klavyeniz zannedersem gampower ogre ve switch lerinde kronik sorunlar oldugu herkes tarafindan söyleniyor. Ben kendim gamepower saber kullaniyorum 1.5 yildir canavar gibi calisiyor. Yine de onerin icin tesekkur ederum 701i inceleyeceğim?

celilcicekk' Alıntı:
Tam olarak bütçenizi bize söylerseniz ona göre öneri yapabiliriz.

Yani 450-500tl ile almayi dusunuyorum ama sifirdan bilgisayar topladigim icin fiyat ne kadar duserse o kadar iyi ama derseniz buna 400tl deger onuda alabilirim

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757

Markalara bu şekilde ön yargı aslında doğru bir şey değil. Skadi 240 (ses dışında sorunu yok ama ses konusunda her anlamda sorunlu) , Calypso da 1.5 yıl hiç sorun yaşamadım aktif kullanıluyor, Ursa da 1.5 yıl hiç sorun yaşamadım ki fiyatına göre gerçekten iyi bir mouse , GP700 mouse pad (malzeme kalitesi iyi değil ama fiyatı çok iyi), Ranger 7.1 gayet iyi bir kulaklık hala sorunsuz kullanıyorum 1.5 yıldır. Horizon mesh gayet iyi hava akışına sahip bir kasa , eğer kule tipi soğutucu ile kullanırsanız ve 600-700 bandına alırsanız hava akış ve fan olarak muhtemelen daha iyisi yok (eksisi üst panele 240 mm aio sığmıyor yüksek blok ram ile ) bu şekilde bir değerlendirme yapabilirim , kötü diyeceğim ürünü çıkmadı daha.

Değerlendirirken fiyatı da değerlendirmeye alın lütfen.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Bence sanal ucuz 7.1 bir ürün alacağınıza kaliteli bir markadan STEREO bir ürün alın geçin. Bir kullanıcı Razer BlackShark V2 X önermiş bu bütçenin hakkını verir.

celilcicekk

Moderatör
Moderatör
Tepki
5
KS

Ege Erkoç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
RE: Cvp: Fiyat performans hangi kulakligi almaliyim

ugur.gozaydin' Alıntı:
Bence sanal ucuz 7.1 bir ürün alacağınıza kaliteli bir markadan STEREO bir ürün alın geçin. Bir kullanıcı Razer BlackShark V2 X önermiş bu bütçenin hakkını verir.

Blacksharki cok oneriyorlar fakar bir tik haşin kullaniyorum ve kulakligin cok ince detaylari var yanlarindaki metal parcalaridir ve heriki tarafta da iki kablo var onlara zarar veririm diye korkuyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri