Arkadaşlar merhaba kablolu kablosuz fiyat performans bir klavye arıyorum asıl klavyemin dışında kullanacağım arada laptopa takacağım müthiş kaliteli olmasa da olur blue switch arıyorum kablosuz baktım ama kablosuz yok sonarım çok fazla
reis valla bütçe olarak bilmiyomda en f/p olan işimi çözecek bişey arıyom fiyatları bilmiyorum çok bendeBütçe ?
kablolu da olablir valla farketmez evde kullanıcam bunu zatenblue switch istiyorsan kablosuz seçenek gerçekten biraz azalıyo ya çoğu model red yada brown switch tarafında arada laptopa takmalık ikinci klavye olacaksa bence illa kablosuz diye şartlama type-c kablolu küçük bir mekanik klavye daha mantıklı olabilir. blue switch sesli olduğu için ev dışında kullanacaksan onu da düşün kütüphane ofis gibi ortamlarda baya dikkat çekebilir.
reis valla bütçe olarak bilmiyomda en f/p olan işimi çözecek bişey arıyom fiyatları bilmiyorum çok bende
kablolu da olablir valla farketmez evde kullanıcam bunu zaten
reisbunlar çok pahalı ya böyle ortalama bişey sadece laptop için kullanıcamBütçe belritmemişsin o yüzden
HAVIT Gamenote KB890L
Aula F99 / F87 Pro
Wooting 80HE veya SteelSeries Apex Pro Gen 3
1.5 2k ya kadar verebilirim blue switch olursa daha iyi olur birde
reis şuan bende red switch var arkadaşlarda falan blu switch var sesi hoşuma gidiyo bi süre sonra kulak turmalar mı snece
Blue switch çöp kulaklık taksan bile geliyor sesi1.5 2k ya kadar verebilirim blue switch olursa daha iyi olur birde
reis şuan bende red switch var arkadaşlarda falan blu switch var sesi hoşuma gidiyo bi süre sonra kulak turmalar mı snece
zaten blue switch attığım link1.5 2k ya kadar verebilirim blue switch olursa daha iyi olur birde