Yardım Fiyatina Gore Nasil ?

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,308
Ya ben intel istiyorum bilmiyorum amd kanadı işlemcilere pek güvenemiyorum ddr4 olarak mümkünse o zaman i5 12600k istiyorum sebebi ise bu yıl bitecek ise bos yere 1700 soket yapisi ddr5 vermeye gerek yok diye dusunuyorum
Ddr5 ram ilk zamanlarda ddr4 e göre çok pahalıydı ama makas şimdi biraz daha azaldı hala pahalı kaçıyor ama bir de şöyle bak bir yandan standart ddr4 sistemlerde kullanılan Rami baz alıyorum ortalama 3600mhz diyelim ddr5 ile bu 5200mhz ye filan çıkıyor arada ciddi bir fark da var FPS olarak bunu görürsün ve zaten zaman ddr5 e kayıyor ileride belki bollastikca fiyatları düşer evet ama TR şartlarında her zaman işini sağlama alman gerekiyor aklında bulunsun

KS

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967
Ddr5 ram ilk zamanlarda ddr4 e göre çok pahalıydı ama makas şimdi biraz daha azaldı hala pahalı kaçıyor ama bir de şöyle bak bir yandan standart ddr4 sistemlerde kullanılan Rami baz alıyorum ortalama 3600mhz diyelim ddr5 ile bu 5200mhz ye filan çıkıyor arada ciddi bir fark da var FPS olarak bunu görürsün ve zaten zaman ddr5 e kayıyor ileride belki bollastikca fiyatları düşer evet ama TR şartlarında her zaman işini sağlama alman gerekiyor aklında bulunsun
Çok haklısınız dediğim gibi yunus hocamın önerdiği harici daha iyi önerebilecekseniz bekliyorum amd intel farketmez

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,308
Çok haklısınız dediğim gibi yunus hocamın önerdiği harici daha iyi önerebilecekseniz bekliyorum amd intel farketmez
Tabiki teknik analiz yapıp arşivime bakacağım ona göre sistem kuracağım ama yarın yapmam lazım bugün 3 tane sistem kurdum hemde online montaj destek danışmanligi verdim yoruldum vs yatmam lazım 😊 yarın akşam muhtemelen sistem elinizde olacaktır sizden ricam maksimum bütçe nedir onu söyleyin yeter

KS

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967
Tabiki teknik analiz yapıp arşivime bakacağım ona göre sistem kuracağım ama yarın yapmam lazım bugün 3 tane sistem kurdum hemde online montaj destek danışmanligi verdim yoruldum vs yatmam lazım 😊 yarın akşam muhtemelen sistem elinizde olacaktır sizden ricam maksimum bütçe nedir onu söyleyin yeter
17 bin türk lirası diye düşünüyorum ama daha uygun olması daha iyi olur 😁 size şimdiden iyi uykular o zaman 🤗🤗

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Amd almayı kabul edeyim o zaman ama ddr5 olarak mı ddr4 olarak mı almalıyım onu bilmiyorum eğer ddr5 ose diğer parçalar ne kadar iyi olucak o da var o zaman bu fiyata yunus hocamın yaptığı haricinde ddr5 cikarabilirmisiniz?
ddr5 suanda pek faydası yok ama geleceğe yönelik olarak alınır

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,308

KS

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967

Buna rtx 3070 takabilirmiyim?

KS

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967
Bide muadili olan msi yerine asus koyma şansınız var mı?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri