USB Belleği Rufus indirip Rufus ile biçimlendirin.arkadaşlar şu hatayı alıyorum iso da denedim rufus falan hep hata verdi yardımcı olacak var mı
İso dosyasında bozulma vardır bazen. Sistemin UEFİ desteği varsa Microsoft Creatin Tool ile kendi sitesinden indirin windowsu.dediklerini yaptım tekrar flash belleğe yazdırdım %100 olunca biraz bekletiyor sonra aynı hatayı veriyor
eski iki flashda da aynı hatayı aldım flashdan kaynaklı olabilir mi normal kullanımda sorun yaşamıyorum
GPU-Z ile baktım uefi desteği gözükmüyor. Windows 11 Yükleme Medyası Oluşturma olarak indiriyorum olmuyor başka bir flash bellekte de deniyeceğimİso dosyasında bozulma vardır bazen. Sistemin UEFİ desteği varsa Microsoft Creatin Tool ile kendi sitesinden indirin windowsu.
Denemekte fayda yeni bir USB Bellek iyi olur sistem eski ise güncel Rufus ile MBR ayarında deneyin.GPU-Z ile baktım uefi desteği gözükmüyor. Windows 11 Yükleme Medyası Oluşturma olarak indiriyorum olmuyor başka bir flash bellekte de deniyeceğim
i7 10.nesil 1650 ekran kartı var daha ikiay önce format flash belleği oluşturdum şimdi sorun yaşadım yeni laptop aldım onun için yapmaya çalışıyorumDenemekte fayda yeni bir USB Bellek iyi olur sistem eski ise güncel Rufus ile MBR ayarında deneyin.
Yeni laptop ise Rufus dan GPT ayarında yapmanız lazım. Hataları düzelttikten sonra o ayarda hazırlarsınız.i7 10.nesil 1650 ekran kartı var daha ikiay önce format flash belleği oluşturdum şimdi sorun yaşadım yeni laptop aldım onun için yapmaya çalışıyorum
sorunu buldum flash virüsü varmış yeni flashda denedim içinde klasör oluşuyor ona bakıyorum
şu şekilde değil mi yaptımRufus ile biçimlendirdikten sonra virüs olması mümkün değil o zaman işlem hatası yapıyorsun.
bunu nasıl yapabilirim biçimlendirdim yine aynı oluyorFlash'ı ayrıca bir formatlamayı denediniz mi, daha sonrasında Rufus ile yazın.
Evet biçimlendirme ayarların doğru. Kaspersky ile virüs taraması yapıp deneyin.şu şekilde değil mi yaptım
sonra yine içinde kısayol oluşuyor
bunu nasıl yapabilirim biçimlendirdim yine aynı oluyor
Evet biçimlendirme ayarların doğru. Kaspersky ile virüs taraması yapıp deneyin.