Flash Belleğe Windows 11 Format Oluşturamıyorum

HakanTrn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
arkadaşlar şu hatayı alıyorum iso da denedim rufus falan hep hata verdi yardımcı olacak var mı

Ekli dosyalar

• resim_2024-12-01_135642560.png
    resim_2024-12-01_135642560.png
    39 KB · Görüntüleme: 6

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
arkadaşlar şu hatayı alıyorum iso da denedim rufus falan hep hata verdi yardımcı olacak var mı
USB Belleği Rufus indirip Rufus ile biçimlendirin.
Mbr ve Gpt ya da başka bir ayarını değiştirmeyin.
Rufus üzerinden sade Ön yüklenebilir değil seçeneğini seçin. Başlat'a tıklayın işlem bitince tamam yazsına tıklayın ve kapatın.
USB Belleği kasanın arkasındaki yuvalara takın ön panele takmayın.
Bu şekilde bir deneyin.
rfsc.png

Ekli dosyalar

• RUFUS.png
    RUFUS.png
    49.3 KB · Görüntüleme: 4
KS

HakanTrn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
dediklerini yaptım tekrar flash belleğe yazdırdım %100 olunca biraz bekletiyor sonra aynı hatayı veriyor
eski iki flashda da aynı hatayı aldım flashdan kaynaklı olabilir mi normal kullanımda sorun yaşamıyorum

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
dediklerini yaptım tekrar flash belleğe yazdırdım %100 olunca biraz bekletiyor sonra aynı hatayı veriyor
eski iki flashda da aynı hatayı aldım flashdan kaynaklı olabilir mi normal kullanımda sorun yaşamıyorum
İso dosyasında bozulma vardır bazen. Sistemin UEFİ desteği varsa Microsoft Creatin Tool ile kendi sitesinden indirin windowsu.

KS

HakanTrn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
İso dosyasında bozulma vardır bazen. Sistemin UEFİ desteği varsa Microsoft Creatin Tool ile kendi sitesinden indirin windowsu.
GPU-Z ile baktım uefi desteği gözükmüyor. Windows 11 Yükleme Medyası Oluşturma olarak indiriyorum olmuyor başka bir flash bellekte de deniyeceğim

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
GPU-Z ile baktım uefi desteği gözükmüyor. Windows 11 Yükleme Medyası Oluşturma olarak indiriyorum olmuyor başka bir flash bellekte de deniyeceğim
Denemekte fayda yeni bir USB Bellek iyi olur sistem eski ise güncel Rufus ile MBR ayarında deneyin.

KS

HakanTrn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Denemekte fayda yeni bir USB Bellek iyi olur sistem eski ise güncel Rufus ile MBR ayarında deneyin.
i7 10.nesil 1650 ekran kartı var daha ikiay önce format flash belleği oluşturdum şimdi sorun yaşadım yeni laptop aldım onun için yapmaya çalışıyorum

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
i7 10.nesil 1650 ekran kartı var daha ikiay önce format flash belleği oluşturdum şimdi sorun yaşadım yeni laptop aldım onun için yapmaya çalışıyorum
Yeni laptop ise Rufus dan GPT ayarında yapmanız lazım. Hataları düzelttikten sonra o ayarda hazırlarsınız.

KS

HakanTrn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
sorunu buldum flash virüsü varmış yeni flashda denedim içinde klasör oluşuyor ona bakıyorum

Satriani

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35
Flash'ı ayrıca bir formatlamayı denediniz mi, daha sonrasında Rufus ile yazın.

KS

HakanTrn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

Ekli dosyalar

• resim_2024-12-01_160442813.png
    resim_2024-12-01_160442813.png
    41.4 KB · Görüntüleme: 5

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar