Flash Bellek Format Dosyası Yüklerken Hata

strikersgood

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Microsoft'un sitesinden format setup'ını indirdim daha sonrası USB belleğe kuracak şekilde setupdan ilerledim. Setup çalışırken birden mavi ekran yedim ve bilgisayar kendine restart attı. Açıldığında ise USB belleği bilgisayarımda göremiyordum.

Aşağıda resimdeki Disk Yönetimi bölümünden görebiliyorum fakat burdan herhangi bir işlem yaptırmıyor. "Sistem belirtilen dosya bulunamıyor" hatası alıyorum, buradan herhangi bir seçeneği seçtiğimde.

Konu hakkında fikri olan varsa yardımcı olabilir mi??

1703841129728.png

Rasvius

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Microsoft'un sitesinden format setup'ını indirdim daha sonrası USB belleğe kuracak şekilde setupdan ilerledim. Setup çalışırken birden mavi ekran yedim ve bilgisayar kendine restart attı. Açıldığında ise USB belleği bilgisayarımda göremiyordum.

Aşağıda resimdeki Disk Yönetimi bölümünden görebiliyorum fakat burdan herhangi bir işlem yaptırmıyor. "Sistem belirtilen dosya bulunamıyor" hatası alıyorum, buradan herhangi bir seçeneği seçtiğimde.

Ekli dosyayı görüntüle 30175
Öncelikle harf atamanız lazım diye biliyorum daha önce başıma gelmişti. eğer olmadıysa cmd komutundan düzeltebilirsiniz.

burdakileri denebilirsin.

Emirhanbayramf

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
108

Ekli dosyayı görüntüle 30175
Genelde görüntülenmediğinde arkadaşın dediği gibi sağ tıklayıp harf seçerek daha sonrasında görüntüleyebilirsin normal şartlarda.

Cmd ekranını yönetici olarak başlatarak

diskpart
listdisk

Komutlarını yazarak gelen listede usbni görebiliyor musun ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri