Fm23-hata

Yusufms

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
89
arkadaşlar bugün fm23 çıktı bende gamepass üzerinden oyunu oynayacağım. oyunu açtığım zaman bu hatayı alıyorum çözümü var mıdır? google da biraz baktım ama fm22de de aynı hata oluyormuş ama oyun steamden olduğu için çözümü basit. benim gamepass olduğu için yönetici onayı istiyor
Desktop Screenshot 2022.11.08 - 11.02.32.68.png

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
839
Erken indirme yaptıysan dosya doğrulaması yapmayı deneyebilirsin.

Steam çözümü oyun dosyalarına erişip değişiklik yapmak ise, artık XBOX uygulamasından indirilen her ya da çoğu oyunun dosyalarına erişebilmek mümkün. Xbox uygulamasında, sağ tarafta yüklü oyunlar listesinden oyuna sağ tıklayıp yönet deyin ardından dosyalar sekmesinde oyunun konumu mevcut gözat... diyerek dosya konuma girebiliyorsunuz ve dosya doğrulama işlemi de bu bölümde.

KS

Yusufms

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
89
Erken indirme yaptıysan dosya doğrulaması yapmayı deneyebilirsin.

Steam çözümü oyun dosyalarına erişip değişiklik yapmak ise, artık XBOX uygulamasından indirilen her ya da çoğu oyunun dosyalarına erişebilmek mümkün. Xbox uygulamasında, sağ tarafta yüklü oyunlar listesinden oyuna sağ tıklayıp yönet deyin ardından dosyalar sekmesinde oyunun konumu mevcut gözat... diyerek dosya konuma girebiliyorsunuz ve dosya doğrulama işlemi de bu bölümde.

hocam bu videoyu yapim dedim orda girip fm ile ilgili dosyalar seçiyorya orda izin vermiyor yoksa dosya konumunu görebiliyorum

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
839
Paylaştığınız videoda kişi, Defender' in "Fidye yazılımı" bölümünde oyunu ve hata bildirim (crash reporter) uygulamasını beyaz listeye ekliyor.

Siz bunu XBOX uygulamasından indirdiğiniz için yapamıyorsanız eğer direkt Defender' in Fidye yazılımını veya Defender' in kendisini devre dışı bırakıp deneyin eğer olursa sorunu çözmüş olursunuz ve oyununuz boyunca defenderi kapalı tutarsınız veya sadece oyuna girişte kapar tekrar açarsınız. Ancak bunu her oyuna girişte yapmak külfet olur ve tamamıyla kapalı bırakmakta güvenlik için pek iyi olmaz. Bu durumda sorununuzu çözerseniz eğer Defender alternatifi olarak harici bir virüs koruma programı kullanmanızı öneririm.

Tavsiye ettiklerim: Malwarebytes (kalıcı lisansı nette satılıyor), Avast (ücretsiz sürüm iş görür yıllık fiyatıda abartı değil), Norton (İndirimli olarak yıllık paketlerinin fiyatı iyi(şuan indirim gözüküyor))

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri