Yardım Ford Fiesta 2013 1.5 Dizel Stop Ederken Vuruntu

Yus uf

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
merhabalar yaklaşık 2 yıldır ford fiesta 2013 1,5 dizel 5 ileri vites aracım var son 2 aydır motor ışığı yakıyor aralıklı olarak ve motoru kapatırken 5 sn geç kapanıyor ve silkeleme yapıyor
araçta motor kulağı ve gaz kelebeyi deyiştirdim hala aynı araç tüm bakımları yapıldı ve yağ da eksiltmiyor bu baya can sıkıcı olmaya başladı ben arzayı siliyorum o 2 3 gün sonra geri geliyor

(dizel motor hava giriş akış kontrolü açık kalmış) arza

Son düzenleme:

narcotic

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Ayın Üyesi
Tepki
581
Bu tür durumlarda servisten ziyade sadece bu modellere odaklanmış bir tamirciye yönelin. Motorun üst kapak açılıp kontrol edildi mi ? Pistonlara komporösör basınç testi uygulandı mı ? Bu zamanda biraz masraflı işler. Arabayı istop ederken debriyaja basıp denediniz mi, aynı olayı yapıyor mu ? Debriyaja basılı motor kapatırken silkeleme yapmıyorsa baskı balata kısmına da bakılması gerekli, kavrama durumları incelenmeli. Tekleme gibi sorun yaparsa bujilerin volt değerine odaklanın 11volt yerine 10 volt kullanılırsa yakıt artar ya da titreme yapar. Zamanın da çok uğraştım bu modelle ama şu an aklıma gelmiyor işlemler.

KS

Yus uf

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bu tür durumlarda servisten ziyade sadece bu modellere odaklanmış bir tamirciye yönelin. Motorun üst kapak açılıp kontrol edildi mi ? Pistonlara komporösör basınç testi uygulandı mı ? Bu zamanda biraz masraflı işler. Arabayı istop ederken debriyaja basıp denediniz mi, aynı olayı yapıyor mu ? Debriyaja basılı motor kapatırken silkeleme yapmıyorsa baskı balata kısmına da bakılması gerekli, kavrama durumları incelenmeli. Tekleme gibi sorun yaparsa bujilerin volt değerine odaklanın 11volt yerine 10 volt kullanılırsa yakıt artar ya da titreme yapar. Zamanın da çok uğraştım bu modelle ama şu an aklıma gelmiyor işlemler.
(Bu tür durumlarda servisten ziyade sadece bu modellere odak ) Ankara içinde önerebileçeğiniz bi yer varmı

Motorun üst kapak açılıp kontrol edildi mi = hayır motor hiç acılmadı arac 230 bin km de

Pistonlara komporösör basınç testi uygulandı mı = hayır

Arabayı istop ederken debriyaja basıp denediniz mi, aynı olayı yapıyor mu ? = evet

Tekleme gibi sorun yaparsa bujilerin volt değerine odaklanın 11volt yerine 10 volt kullanılırsa yakıt artar ya da titreme yapar. = volt deyerleri normal

narcotic

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Ayın Üyesi
Tepki
581
(Bu tür durumlarda servisten ziyade sadece bu modellere odak ) Ankara içinde önerebileçeğiniz bi yer varmı

Motorun üst kapak açılıp kontrol edildi mi = hayır motor hiç acılmadı arac 230 bin km de

Pistonlara komporösör basınç testi uygulandı mı = hayır

Arabayı istop ederken debriyaja basıp denediniz mi, aynı olayı yapıyor mu ? = evet

Tekleme gibi sorun yaparsa bujilerin volt değerine odaklanın 11volt yerine 10 volt kullanılırsa yakıt artar ya da titreme yapar. = volt deyerleri normal
Ostim de daha kolay çözülür. Oraları bilmiyorum ama sosyal medya kullanarak büyük ilerleme kaydedebilirsin. Facebook grubunda marka model sayfasına katılıp yorumlardan ve kullanıcılardan ip ucu alırsınız büyük faydası olur.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri