- Tepki
- 1
Bende win 10 pro yüklü şuan PC 2 yıldır kullanıyorum ve şu sıralar çok donma takılma yaşıyorum herşeyi sifirlayacagim sizce Windows 11 mi yuklemeliyim yoksa 10 dan devammi etmeliyim
W10 stabil çalışır nasıl kasmaya başladı ki özellikleriniz iyi gayet akıcı çalıştırması lazım aslındaryzen5 3600x gtx1080 8gb 16gb ddr4 3200mhz ram var
cracktir yamadır indire indire pc yorulmuştur tahminimce temizleyip düzgün şeylerle devam ederse sorunu kalmayacaktır arkadaşınW10 stabil çalışır nasıl kasmaya başladı ki özellikleriniz iyi gayet akıcı çalıştırması lazım aslında
dırek tahmın ettı hocamcracktir yamadır indire indire pc yorulmuştur tahminimce temizleyip düzgün şeylerle devam ederse sorunu kalmayacaktır arkadaşın
birde onları düzeltiyim diye bir ton program indilirilir haliyle pc diyorki yeter bune başım şişti onumu açayım bunumu sileyim en temizi formatlamak baştandırek tahmın ettı hocam![]()
ne güzel işte sıfırla pc yi tertemiz sadece 2 sini kur canavar gibizaten cok hikayeli oyun oynamıyorum heves edıyorum sonra kalıyor oyle genelde lol ve pubg oynuyorum