Format Atarken Klavye Ve Mouse Çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bazı sistemlerde özellikle eski BIOS 'a sahip sistemlerde USB ile bağlanan Klavye ve Mouse 'lar sistem tarafından devredışı bırakılıyordu bu olay ile uzun zamandır tekrar karşılaşmamıştım. Eğer kablosuz kullanıyorsanız sorun budur eğer Kablolu ise ve sistem BIOS 'u eski ise Mavi renk veya Siyah renk gibi sistem açılışında BIOS 'a girin DELETE / ESC / F12 / F2 genelde bu tuşlardan birisidir. Girdikten sonra Integrated Peripherals 'a girin USB Keyboard Support ve USB Mouse Support 'u Enabled yapın F10 'a basın Save tuşudur bu sonta soruya Y 'deyin ve sistemi yeniden başlatın artık sorun olmaması gerek.

Salim

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Format atarken klavye masue çalışmıyor

Banada Yardım Edermisiniz? Format Atarken Klavye Mause Görmüyor. Masaüstü Pc:Rampage Titanplus. Bios:Msi Click Bios. Kablolu Klavye Mause.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Salim' Alıntı:
Banada Yardım Edermisiniz? Format Atarken Klavye Mause Görmüyor. Masaüstü Pc:Rampage Titanplus.  Bios:Msi Click Bios. Kablolu Klavye Mause.

Ayrı bir konu açarsanız oradan yardımcı oluruz. İlk deneyeceğiniz şey eğer Windows 7 kuruyorsanız USB 2.0 arayüzünden bağlayın USB belleğinizi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri