format atarken sorun yasıyorum

enezz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
merhaba benım sorunum pcye format atmak ıstıyorum ama sılınmesın ııstemedıgım vıdeolarım var onları sılmeden nasıl format atarım gerı kalan hersey sılınebılır.

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
658
Tek diskiniz varsa C ve D olarak ikiye bölerek ve silinmesini istemediğiniz videoları D'ye aktarıp sadece C'ye format atarak yapabilirsiniz. Ancak bunun için diskinizde yeterli boş alan olması gerekli (yani aktaracağınız video boyutu kadar boş alan olmalı). Tek diskiniz varsa ve boş alan kalmadıysa eğer, videoların ne kadar yer kapladığına bağlı USB flash bellek veya harici disk ile de yedekleyebilirsiniz (ikinci bir dahili disk de olur). Tanıdıklarınızda varsa yedekleme için diski veya (videolara yeterli yer sunuyorsa) USB belleği ödünç alıp format öncesi yedeklemeniz gerekir. Bütün olasılıkları yazmaya çalıştım.

Disk bölme işlemini izlemek isterseniz:

KS

enezz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Tek diskiniz varsa C ve D olarak ikiye bölerek ve silinmesini istemediğiniz videoları D'ye aktarıp sadece C'ye format atarak yapabilirsiniz. Ancak bunun için diskinizde yeterli boş alan olması gerekli (yani aktaracağınız video boyutu kadar boş alan olmalı). Tek diskiniz varsa ve boş alan kalmadıysa eğer, videoların ne kadar yer kapladığına bağlı USB flash bellek veya harici disk ile de yedekleyebilirsiniz (ikinci bir dahili disk de olur). Tanıdıklarınızda varsa yedekleme için diski veya (videolara yeterli yer sunuyorsa) USB belleği ödünç alıp format öncesi yedeklemeniz gerekir. Bütün olasılıkları yazmaya çalıştım.

peki sonradan bu suruculerı bırleştırılebılırmıyım tekrardan eski halıne getırmek yani?

vıdeolarım 160 gb yakın var bu yuzdencunku yedekleme yada flaşa atmak cok uzun suruyor

longinus

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
51
Arkadaşın dediği gibi format atmadan önce diskleri bölün sistem dosyalarının olmadığı boş diske yedeklerinizi atın, sonra ana diske format atarsınız

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri