Format atmak Cpu Yükünü Düşürür mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nuri Tarık

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
51
Arkadaşlar CPU %100 kullanılıyor boşta iken.

Format atsam düzelir mi ?

Androeat

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
283
Boştayken CPU'nun %100 kullanılması garip bir durum. Eğer bilgisayarınızda bunu yapan bir zararlı yazılım veya arkada çalışan bir program varsa format atmak bunlardan kurtulmanızı sağlayacağı için faydalı olur.

Hangi uygulamanın işlemcinizi daha çok kullandığına bakmak için görev yöneticisini açın. Sol alttaki diğer ayrıntılar tuşuna tıklayın. Genişledikten sonra her uygulamanın kullanım miktarlarını görebilirsiniz. Yukarıdan CPU kullanımının yazdığı yere tıklarsanız en çok kullanan uygulama üste çıkacaktır.

cputaskmanager.gif

KS

Nuri Tarık

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
51
Boştayken CPU'nun %100 kullanılması garip bir durum. Eğer bilgisayarınızda bunu yapan bir zararlı yazılım veya arkada çalışan bir program varsa format atmak bunlardan kurtulmanızı sağlayacağı için faydalı olur.

Hangi uygulamanın işlemcinizi daha çok kullandığına bakmak için görev yöneticisini açın. Sol alttaki diğer ayrıntılar tuşuna tıklayın. Genişledikten sonra her uygulamanın kullanım miktarlarını görebilirsiniz. Yukarıdan CPU kullanımının yazdığı yere tıklarsanız en çok kullanan uygulama üste çıkacaktır.

Ekli dosyayı görüntüle 582
Hocam sıvı soğutma kullanıyorum. Sabah cpu_fan takılı olan kabloyu POMP_FAN taktım sonra tekrar cpuya o arada başladı zaten sıcaklıklar vs vs.. sıvı soğutma bozuldu mu acaba?

Androeat

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
283
İkisine de pompa kablosu bağlanabiliyor. Eğer işlemi bilgisayar açıkken yapmadıysanız ve pini yanlış bir şekilde takmadıysanız bozulmaması lazım. Zaten bozulsa bile yine de sistem işlemciyi tam yükte kullanmaz.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Akşam işlerim var malum bayram bugün. Siz bana DC üzerinden yazın ben müsait bir gün dönüş yaparım eğer işimiz oraya kalırsa tabi.

KS

Nuri Tarık

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
51
Hocam format attım düzeldi. Şuan 33 derece boşta bazen 32 vs.. düşüyor. Hava sıcak o yüzden sanırım yada derecesi iyi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri