Format atsam da pc siyah ekran verip kapaniyor

Unlmelo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
PC 'de normal kullanımda birden bire matematik defterleri gibi ekran kare kare kare oldu. Reset attım ama beni otomatik onarma hatası veri mavi ekrana ayarları bölümüne attı. Bir sürü yol denedikten sonra en son DVD RW ile farmat attımi. Tekrar SSD olan C diskine kurlum yaptım Windows 10 Pro sürümünü ama bu kez de bir şeyleri tekrar indirirken siyah ekran verdi. Reset attım tekrar biraz kullandım ama yine siyah ekran. Simdi de sistemi açınca biraz siyah ekran verip kapanıyor. Oturumu bile açmadan oluyor bu hata.

Lütfen yardım edin.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Disk hatası alıyor olabilirsiniz. SSD diskiniz kaç senelik yeni bir ürün mü marka model nedir? Başka bir diskiniz varsa ona kurulum yapın ve USB ile format atın UEFI kurulum olsun. Ayrıca BIOS 'unuza önce Reset atın ve güncel değilse sonrasında güncelleyin.

KS

Unlmelo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam ssd yi bicimlendirip tekrar yukledim ama bi faydasi olmadi d hdd ye yuklemeyi deniycem ssd 3 yillik

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
SSD biraz eskiymiş ama sorun umarım o değildir. HDD diske kurulum yaptıktan sonra sonuçları paylaşırsınız.

KS

Unlmelo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Pcnin ekran kartini macunladim dimdi aciliyo ama bu kez de bi uygulama ya da program acijca bi sure sonra siyah ekrana dusuyo

Hamit Kılınç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Dostum aynısı bende oldu ekran kartımı sistemden çıkartınca siyah ekran verip yeniden başlatmayı kesti sorun ekran kartında büyük ihtimal bende de aynısı oldu

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sinyal aktarımlarında BIOS ilk sinyali ekran kartını görmezse göndermez buda Siyah ekrana düşme olayını tetikler ama bu iş birden bire olmaz tabi kart arızalanmadıysa ama bir ihtimaldir tabi arkaşdaşın dediğini bir uygulayın çözülürse karttandır.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri