Yardım Format Attıktan Sonra Bilgisayarımın Performansı Inanılmaz Düştü.

lFalcoNNl

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
63
Arkadaşlar merhaba dün gece UEFİ üzerinden bilgisayarıma Windows 11 Pro kurulumu yaptım her şeyi sıfırlayarak tertemiz bir kurulum.

Ancak bugün itibarıyla gerek LoL olsun onun harici gerek Windows performansı olsun inanılmaz derecede düşüş yaşadı hatta LoL arka plandayken fare vs inanılmaz yavaşlıyor kasım kasım kasılıyor.

Geçen gün sıfırdan termal macun yeniledim hatta MX-6 kullandım ardından yeni Kioxia Exceria 1TB Pro SSD takviyesi yaptım oyunlarımı da SATA SSD ye kurdum normalde 10 senelik 500GB HDD ye kuruluydu.

Sebebi ne olabilir yardımcı olursanız çok çok sevinirim Chipset ve GPU Driver güncelledim hatta WHQL Sürüm yükledim.

Yardımlarınızı bekliyorum iyi günler iyi forumlar.

emel06

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Görev Yöneticisi’nde Başlangıç sekmesinden gereksiz uygulamaları devre dışı bırak. DDU ile ekran kartı sürücüsünü temizle, ardından üretici sitesinden en güncel sürümü kur. Yine çözüm olmazsa 11858 Teknoloji destek hattı nı arayabilirsin tam destek sağlıyorlar aynı hatayı ben aldım uzak bağlantı yaptılar sorunumu çözdüler.

KS

lFalcoNNl

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
63
Görev Yöneticisi’nde Başlangıç sekmesinden gereksiz uygulamaları devre dışı bırak. DDU ile ekran kartı sürücüsünü temizle, ardından üretici sitesinden en güncel sürümü kur. Yine çözüm olmazsa 11858 Teknoloji destek hattı nı arayabilirsin tam destek sağlıyorlar aynı hatayı ben aldım uzak bağlantı yaptılar sorunumu çözdüler.
İnternet sitesinden Radeon WHQL son sürümü indirdim hocam başlangıç yapan 3 4 program var zaten onlar da razer surround sound, kioxia disk uygulaması, radeon software

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri