Format Hatası

HarunS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bilgisayarıma format atmak istiyorum ama böyle bir hata veriyor önceden format attığımda böyle bir hata vermemişti

unknown.png

KS

HarunS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Yavuz' Alıntı:
Bilgisayarınızı sıfırlama seçeneklerinden ilerleyerek mi formatlamaya çalışıyorsunuz ?

Daha önceden ctrl+alt+delete ye girerek oradan yeniden başlatmaya basmadan önce shifte basılı tutuyordum sonra yeniden başlata basıyordum oradan format atıyordum ama artık oradan yapmaya çalıştığımda da aynı hatayı veriyor sadece oradan resmini çekip atmak için yaptım belki dediğimi anlatamamış olabilirim ama bu video da yaptığım format atma işlemi gösteriliyor 

https://youtu.be/ANNpfWZRzgI

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sizin yapmak istediğinizi anladım fakat bu işlemi tüm sürücüleri temizle diyerek yapmanız gerekli böylece bütün dosyalarınız gider sizde oluşan sorun sebebi büyük ihtimalle dosyan kalıntısından dolayıdır.Tüm sürücüleri temizlemek sizin için daha faydalı olucak fakat böylelikle C klasöründe Windows kurulu ise onuda silebilirsiniz.

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
USB hazırlayıp format atın sizin için kalımtı bırakmadan daha sağlıklı olur ama bu yöntemle bilgisayarınıza güncel bir Win10 yüklemeniz gerekecektir.Siz böyle sıfırlama yolu ile yaparak windowsa dokunmadan format atıyorsunuz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri