Format Sonrası Fps Kaybı

D6rkz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Arkadaşlar öncelikle merhaba,

2 adet sorum var benim ekran kartım AMD ASUS DUAL RX 6600 8 GB ve inanın çok kaliteli görüntü veriyor bütün oyunlarda hiçbir sorun yok ama kayıt alınca onu izlemeye veya youtube olsun yani her türlü mp4 bile izlerken 100k bit bile olsa video aşırı kalitesiz gözüküyor video.

Ben de bunun üzerine pc sıfırladım ve sorun devam ediyor hala üstüne Valorant da 250-300 arası alırken şimdi 150-200 arası alıyorum bütün ayarları yaptığım halde sorun ne acaba bu 2 sorumada çare bulursanız çok sevinirim iyi forumlar.

Moderatörün son düzenlenenleri:

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Arkadaşlar öncelikle merhaba 2 adet sorum var benim ekran kartım AMD ASUS DUAL RX 6600 8 GB ve inanın çok kaliteli görüntü veriyor bütün oyunlarda hiçbir sorun yok ama kayıt alınca onu izlemeye veya youtube olsun yani her türlü mp4 bile izlerken 100k bit bile olsa video aşırı kalitesiz gözüküyor video bende bunun üzerine pc sıfırladım ve sorun devam ediyor hala üstüne Valorant da 250-300 arası alırken şimdi 150-200 arası alıyorum bütün ayarları yaptığım halde sorun ne acaba bu 2 sorumada çare bulursanız çok sevinirim iyi forumlar.
amd yazılımı ile ekran kaydı alıyorsanız gayet normal

DramatikGoril

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Dying Light 2 De FSR açık 1080p ye tanımlı işte formatdan önce 100 120 arası alıyordum şuan 90 100 geziyor Miles Morales de 80 90 alırken şuan 60 70 arası geziyor bios güncelledim ramleri 3200 mhz çektim hala böyle
Windows update yaptın mı? Mesela ben bazen Windows'u update ettikten sonra da 10-15 fps lik düşüşler oluyordu

DramatikGoril

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
herhangi bi update sunmadı bana direk açtı pc yi amd ekran kartı driver yükledim o kadar bide başta yazdığım video konusu hakkında bi fikriniz yada bilginiz varmıdır acaba
Diğer konu hakkında bir bilgim yok. İşlemcin AMD mi ? Belki de PBO ayarın da sıfırlanmış olabilir gerçi öyle olsa bile bu kadar fps farkı olur muydu bilmiyorum

KS

D6rkz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Diğer konu hakkında bir bilgim yok. İşlemcin AMD mi ? Belki de PBO ayarın da sıfırlanmış olabilir gerçi öyle olsa bile bu kadar fps farkı olur muydu bilmiyorum
işlemcim 12100f zamanla çözülür gibi bakıyorum şuanlık fps durumuna ama hala kalitesiz olması videoların benim canımı sıkıyor biraz takan biriyim bu tür konulara

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Ben bunu hep yaşıyorum.

O yüzden format atma ve güncelleme yapma fobisi var bende artık.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri