Formattan sonra depolama sorunu

?

• a

Kullanılan: 0 0.0%
  • b

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0

Hasan Çet

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bilgisayarım lenovo legion y520. Ben bilgisayarımı ayarlar üzerinden her şeyini sıfırladım. ilk sıfırladığımda sorun yoktu. fakat 1 gün sonra C depolama alanında sadece 6 gb boş yer kaldığını gördüm (C toplam 212 gb) ve bilgisayara sadece chrome, opera, ve yazıcıyı kurdum. bunu görünce tekrardan sıfırlamayı denedim. sıfırlamam için 4 gb boş yer açmam gerekiyor ama 4gb boş yer açacak kadar program yok. ne yapabilirim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
C diskinize sağ tıklayın ve Özellikleri açın. Açılan pencerede Genel sekmesi altında Diski Temizle yazısına tıklayın ve açılan pencerede Sistem Dosyalarını Temizle deyin ve açılan pencerede Önceki Windows yüklemeleri , Windows Update , Geçici dosyalar , Küçük Resimler ve Geçici İnternet Dosyaları işaretli olsun Tamam dediğinizde sıfırlama işlemcinde yedek alınan önceki veriler silinecektir.

Başka bir yol ise Win 10 kullanıyorsanız, Windows Ayarları / Sistem / Depolama konumundan C diski altında Geçici dosyalar kısmına tıklayın ve işlemi bekledikten sonra Windows Update , Geçici Dosyalar , [font="Open Sans", sans-serif]Önceki [/font][font="Open Sans", sans-serif]Windows yüklemeleri , bunlar işaretli olsun zaten işaretli olanlara ellemeyin ve Dosyaları kaldırın butununu kullanın. Hepsi bu kadar.[/font]

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri